Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lehet a baj a gépemmel?

Mi lehet a baj a gépemmel?

Figyelt kérdés

Szóval mostanában ha elindítok egy játékot pl: LoL akkor fut

egy ideig aztán elsötétedik a képernyő, a hang fut egy ideig aztán beakad, és onnantól nem tudok mit csinálni.Ha újra indítom a gépem és visszalépek akkor ugyanez megismétlődik 1-2 percen belül, persze van olyan is hogy egy meccset gond nélkül végigjátszok. És ez nem csak LoL-nál van így WoW-ba most már belépni se tudok, mert rögtön lefagyok. Szóval az érdekelne, hogy ezt mi okozhatja, és hogy mit tudok tenni ellene.

Gépem:

Acer Aspire8730Z(laptop)

Op rendszer: Windows 7 Ultimate

2013. szept. 9. 22:16
 1/9 anti paladin ***** válasza:
Talán túlmelegedés. Próbáld meg, hogy az aida64 nevű progival leterheled a procit, vinyót is ha lehet, aztán mondjuk furmark-kal a gpu-t. Ha nicns eredmény, a procit és a gput egyszerre terheld.
2013. szept. 9. 23:46
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat!

Szerintem nem túlmelegedés miatt van. Először én is azt hittem, de most van a gépem mögött közvetlen egy ventilátor

a gép alá meg raktam legót hogy bejusson a levegő. De azért megpróbálom amit leírtál hátha.

2013. szept. 10. 17:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Az a ventilátor semmit nem ér.
2013. szept. 21. 23:35
 4/9 A kérdező kommentje:

Szia

Az lehet de most is a gép bekapcsolása és a lefagyás között 5 perc se telt el, annyi idő alatt meg nem nagyon tud túlmelegedni.Pláne hogy tegnap simán tudtam játszani.

Ezért nem tudom mi okozhatja ezt a problémát, mert hol van, hol nem

2013. szept. 22. 08:51
 5/9 anti paladin ***** válasza:
Vidd szerelőhöz, ezt sajnos nem lehet távgyógyítani.
2013. szept. 22. 09:22
 6/9 mekk01 válasza:

esetleg megnézheted hogy a merevlemezt nem e kell töredezettség mentesíteni .ha nagyon töredezett a kötet

az meg akasztja a gépet.

2013. nov. 25. 00:07
 7/9 A kérdező kommentje:

Szia

Megcsináltam a töredezettség mentesítést de még mindig ugyanolyan. De azért köszi.

2013. dec. 19. 17:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem western digital merevlemezed van véletlenül?
2013. dec. 21. 15:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem láttam, hogy laptop, így tárgytalan a wd-s kérdés. Vírusod nem lehet? Újratelepítés volt mostanában?
2013. dec. 21. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!