Hogyan lehet a lap top hang kimeneti jelét erősíteni?
nem érted a mit mondok....
mondok 1 példát. hallgatod a winampot, és abba van beépített EQ és ott tudod erősíteni vagy gyengíteni a jelet. ugyan ilyen EQ kéne nekem ami az összes kimenő jelet erősíti, pl ha youtube-on hallgatok zenét ugyanúgy legyen erősítve mintha winampból szólna. kipróbáltam, ezzel a módszerrel nagyon fasza, de csak azt erősíti ami a winamp lejátszási listájába van
A vezérlőpultban a hangbeállításoknál van tucatnyi csúszka amivel lehet ügyeskedni.
Win 7 nél így néz ki ! [link]
Vezérlőpult----Hardver és hang----Hang----Hangeszközök kezelése---Duplaklikk a Hangszórókra----Jelszintek.
egyébként jogos amit az előttem hozzászóló írt a driverrel kapcsolatosan.
jelszint már maxon van...
egyszerűen a lap top max vezérlése jóval kisebb mint a cd lejátszóé, ez azért baj mert kb 65%os teljesítménnyel dolgozik az erősítőm...
A hangbeállításoknál jobbklikk, és Tulajdonságok, majd Speciális. itt is van még állítási lehetőség. lehet hogy erre van szükséged ?
videó: http://www.youtube.com/watch?v=vo3qSwkiPuM
Több tippem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!