Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » ATI Mobility Radeon HD 2400XT...

ATI Mobility Radeon HD 2400XT driver probléma. (? )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy Acer Travelmate 7520 típusú laptopom,amin nemrég lecseréltem a Vistát XP-re.

Egy ATi Mobility Radeon HD 2400XT videókártya van benne,Ati Catalyst 8.403-as driverrel.

Viszont egy csomó játék azt írja,hogy "elavult az illesztőprogram,telepítsen újat",stb,nem működnek megfelelően.

Egy csomó Google-eztem már,ezt komolyan mondom,nem az az ember vagyok aki hamar feladja,de ez már nagyon idegesít.

Ha mindimum 6-7 drivert nem próbáltam,akkor egyet sem.

És mindegyiknél ugyan azt az üzenetet dobja be: "Nem kompatibilis hardver vagy operációs rendszer. A telepítő most kilép."

Próbálkoztam már vagy 3-4 driver frissítő programmal,mindegyik (elvileg) talált is,viszont fizetni kell a regeléshez...

Nem tudnátok linkelni egy működő,ennél újabb drivert? Iszonyat hálás lennék.

Fontos: XP-m van,és Nem sima Radeon,hanem Mobility Radeon.

2009. nov. 2. 20:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Ami az Acer honlapján van, hivatalos driver, az sem működik megfelelően?
2009. nov. 2. 21:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem,mivel a XP 32 bit > Mobility Radeon mappában nincs a 2400XT,csak a sima Mobility-ben van,az viszont nem jó.
2009. nov. 2. 21:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát ha alapvetően nincsen hozzá driver, akkor bizony moddingoltat kell használnod.

[link]

[link]

2009. nov. 2. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!