Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » ZTE Blade Super (Grand X Pro)...

Fulár kérdése:

ZTE Blade Super (Grand X Pro) -ra keresek főzőtt Romot?

Figyelt kérdés

Hétfőn fog megjönni a Zte Super telóm ami mint kiderült valójában Zte Grand X pro csak a p*cs Telenor nevezte át.

Erre hivatalosan a büdös életben nem lesz Jelly Bean ezért olyan oldal kellene nekem ahol találok rá buherált Romokat.Én sajnos nem találtam bárhogy kerestem.(Az angolom nem túl jó)

Az sem lenne hátrány ha magyar leírás is lenne mert bár Zte blade-re már sokszor pakoltam főzőtt Romot és Recovrey-t de úgy látom minden típusnál kicsit másképp kell eljárni.

Köszönöm szépen az esetleges segítséget!

2013. szept. 7. 14:18
 1/5 anonim ***** válasza:

próbáld ezt meg

[link]

2013. szept. 7. 14:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Ha a futár hajlandó lesz megmozdítani a valagát még ma akkor megpróbálom. :) Köszönöm!
2013. szept. 9. 10:49
 3/5 ray95 válasza:

Ne próbáld ki, ugyanis amit linkelt az 1.hsz-ben levő rom, NEM erre a telefonra készült!

Zte grand x-re ,nem pedig Grand x pro-ra! Nem ugyanaz a kettő!

Nekem is Grand x pro-m van,még frissítés sehol.... egyenlőre semmi infó nincs róla!

2013. okt. 20. 21:20
 4/5 anonim válasza:

TeamMaverick's Custom ROM for the Grand X Pro:

[link]

2013. nov. 5. 16:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Mint időközben kiderűlt a büdös életben nem lesz erre a típusra használható Custom Rom.Hivatalos frissítés pedig úgyszintén esélytelen.Ha ezt tudtam volna tuti nem veszem meg....
2013. nov. 25. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!