Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudnátok írni olyan képszerkes...

Tudnátok írni olyan képszerkesztőket, amik inkább a színekkel, színátmenettel, kontraszttal foglalkozik?

Figyelt kérdés
Ingyenes, és teljes verziójú legyen mindenképp
2013. szept. 6. 16:22
 1/10 A kérdező kommentje:
Úgy értem, inkább a színekre, effektekre fordítja a hangsúlyt, és sok lehetőség van ezek által szerkeszteni a képet
2013. szept. 6. 16:30
 2/10 anonim ***** válasza:
nem igazán lehet érteni a kérdésedet,
2013. szept. 6. 16:44
 3/10 tabaki ***** válasza:
Szerintem egyértelműen Gimp. Nem, mintha az ilyen sajátos irányban le lenne butítva, hanem rengeteg plusz plugint meg ecsetet tölthetsz le hozzá, amelyeket a kedved szerint válogatsz össze.
2013. szept. 6. 16:48
 4/10 A kérdező kommentje:
3as: köszönöm, kipróbálom :)
2013. szept. 6. 17:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Photoshop CS6 Portable, ment a privát...:)
2013. szept. 6. 20:26
 6/10 tabaki ***** válasza:
2013. szept. 6. 20:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Én segíteni járok ide a GYK-ra, Te pedig a honlapodat népszerűsíteni, de ez így van jól. Kívánom, hogy minnél többen látogassanak el arra az oldalra. Így Te is megnyugszol és béke lesz, és mindenki mosolyogni fog és boldog leszel Te is és Mi is és Mindenki. És győz a szeretet!
2013. szept. 6. 21:06
 8/10 tabaki ***** válasza:
Azt, hogy az én honlapom hol van, a tabaki-oldalról az életbe' nem fogod kideríteni. Ez kizárólag a Gyíkon felmerült és általában makacsul visszatérő kérdésekkel foglalkozik. Ha ezt nem vagyok képes méltón intézni, bármilyen építő kritikát szívesen fogadok, de nehogy már egy anonim honlap népszerűsítése körül forogjon az életem. A segítséget láthatólag másképpen képzeljük el. Én a bonyolultabb feladatokra is megpróbálok ingyenes programokat javasolni, és fenntartok egy honlapot a bővebb magyarázatoknak, te pedig a legszimplábbakra, a kérdező kifejezett kérése ellenére is a lopott szoftvert erőlteted, és erre szolgáló linkeket hajigálsz. Továbbra sem gondolom, hogy pirulnom kéne, ha összehasonlítom a kettőnk igyekezetét.
2013. szept. 6. 21:32
 9/10 anonim ***** válasza:

Erkölcsi tőkét kovácsoltál abból, hogy csak ingyenes programokat használsz. Ez olyan, mintha a szüzességedre lennél oly büszke.

De ma már mindkettő a " ciki " kategória.

A " lopott szoftver "- téma az csak a TE problémád.

Csakhogy ez a fene nagy erkölcsi tisztaságod egy álarc.

Mivel Linuxot , meg mindenféle ingyenes programot használsz, mert valamilyen oknál fogva nem bírtál összeszedni egy nyamvadt Windowst, most meg Te vagy itt a nagy erkölcs csősz. Erre most mit mondjak....

De játszd tovább a felvett szereped, de számomra :

" A király meztelen ".

2013. szept. 6. 22:30
 10/10 tabaki ***** válasza:
Azt már egyszer-kétszer tisztáztuk, hogy tökéletesen félremagyarázol minden velem kapcsolatos dolgot, ezt mentse a tájékozatlanságod. Miből sakkoztad, ki, hogy nem használok Windowst? A "fene nagy erkölcsi tisztaságom" csak annyi, hogy amíg meg tudom oldani, ingyenszoftverrel operálok. Ezt nevezheted játéknak, bogárnak, fúrónak, vesszőparipának, de álarcnak? Az egymással köszönő viszonyban sem lévő dolgok egy kalap alá hozása egyébiránt jeles költői fantáziára vall, de emiatt egy kissé mindegy nekem, hogy számodra mi micsoda.
2013. szept. 6. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!