Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Vettem egy laptopot, de nincs...

Vettem egy laptopot, de nincs rajta windows, hogy tudom rátelepíteni?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem értek a gépekhez.
2013. szept. 6. 07:42
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

Ami nincs benne a cikkben, az az, hogy a wwindows után telepíteni kell a laptop drivereit, amit vagy megkaptál egy CD-n, vagy nem. Inkább nem. Ezeket le kell tölteni a gyártó honlapjáról. Célszerű előre megcsinálni a pontos típus ismeretében.

Kérj meg valakit, hogy segítsen.

De nem így online, hanem úgy ,hogy te is lásd, mit csinál, hogy legközelebb már önállóan is boldogulj.

2013. szept. 6. 07:53
 2/2 anonim ***** válasza:

akkor vidd be boltba, megcsinálják nekem 2-3000ért.

másik megoldás: leszedsz valami windows, az iso fájlt dvd képként írod ki, ha kész beteszed a laptopba, utána bekapcsolod és nyomogatod az F8-at(általában) előjön a boot menü és kiválasztod hogy DVD-ROM. Ha megvan bejön a telepítő, és onnantól már minden magyarul van, ha magyar wint szedtél le.

2013. szept. 6. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!