Kép és egyben a hang lelassítása arányosan videó lejátszás közben?
Figyelt kérdés
Tud valaki olyan programot amivel miközben lejátszom a videót közben le is tudom lassítani a képet és egyben arányosan a hangot is?Virtual Djvel próbáltam,de nem tudom milyen effekteket kéne bekapcsolnom hogy jó legyen mert elmosódik a kép ahogy lassúl. Konkrétan egy gitáros videót szeretnék lelassítani mert tabról nehezen tudok olvasni és úgy hogy látom úgy könnyebb.#kép-hang-lassítás-arányosan
2013. szept. 5. 23:35
1/3 anonim válasza:
Sony Vegas al könnyedén megoldható a dolog.
Bár megjegyzem, hogy az elmosódás az esélyes lehet itt is. Gondolom a gitárosnak gyorsan mozognak az ujjai, és ha ezt lelassítjuk, akkor még a jó minőségű felvételen is , elmosódott lesz a kép. Ez nem a programokon múlhat, hanem ez sajnos így működik.
1 mp ben általában 24 képkockát rögzít egy átlag kamera. Na már most ha a gitáros ebben az 1 másodpercben 6-7 szer változtatja az ujjait a bundokon, akkor el lehet képzelni, hogy 1 képkockába mi fér bele. Ez olyan mint amikor normál fényképezőgéppel kapsz le egy elsuhanó autót. Csak elmosódás fog látszani.
2/3 A kérdező kommentje:
Sikerült,nagyon szépen köszönöm.Bár én a Vegas 10el csináltam a videot amit lelassítottam és nem tudtam állítani a videó felbontásán.Így is a 2 perces videó 2 GB lett kb. :)
2013. szept. 6. 13:14
3/3 A kérdező kommentje:
Bár ezt a dalt még így is nagyon nehéz megtanulni kezdőnek,de mivel a kedvenc dalom így ez sokat segít.Meg már nem csak a látottakra alapozok hanem próbálom a kevés hallásomat s latba vetni :)
2013. szept. 6. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!