Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha lecserélem a biost akkor...

Ha lecserélem a biost akkor több mindent be lehet állítani? (bővebben és érthetőben lent)

Figyelt kérdés
Lenne egy régebbi laptopom amin egy Phoenix v1.04C Bios van de nincs benne olyan hogy Advanced setting, és így nem tudok rajta semmit se beállítani. Tehát ha lecserélem vagy frissítem akkor is ugyan azok a menük lesznek vagy kibővül ezzel a Advanced settingel.

2013. szept. 5. 18:41
 1/8 anti paladin ***** válasza:
Meg kell nézni miben más az új bios. A lapgyártó oldalán általában írnak róla valamit.
2013. szept. 5. 19:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem nagyon találtam hozzá semmi lényegeset, pedig 1.07c ig lehet frissíteni de túl sok leírást nem találok hozzá :S
2013. szept. 5. 19:48
 3/8 anonim válasza:
0%
A BIOS-t nem lehet frissíteni, ha csak nem veszel új laptopot, mert a Bios mint ahogy a nevében is benne van Basic Input Output System azaz fizikailag vannak a dolgok beleprogramozva
2013. szept. 5. 21:56
 4/8 anti paladin ***** válasza:
Hogy ne lehetne frissíteni.. Mi másért adnának ki új bios verziókat az alaplapgyártók?
2013. szept. 5. 23:35
 5/8 A kérdező kommentje:
azt tudom h lehet frissíteni, csak ép azt nem tudom h ha frissitem akkor is ugyanazt a menüpontokat adja e vagy nem, mert most nincs advanced setting menüpont.
2013. szept. 6. 12:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Na sikerült frissíteni a biost 1.06c-re de a advanced set. menü még mindig nincs :S Valami ötlet?
2013. szept. 7. 18:13
 7/8 anti paladin ***** válasza:
Mit szeretnél állítani abban a menüben?
2013. szept. 7. 19:07
 8/8 A kérdező kommentje:
A ramot akarnám állítgatni, meg még egy két dolgot kipróbálni hogy jobb vagy rosszabb lesz e a gép teljesítménye, gyakorolnék rajta
2013. szept. 7. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!