Szerintetek fel rakjam egy ilyen gépre a windows vista home premium litet?
256 mb ram
1.20 GHZ processzor
64 MB videó kártya ati m 700-es
tudom hogy jobb az xp de azért még is csak újabb a vista
értem öcsémnek meg nagyon kell mert a kis izéke szerint jobban néz ki mert most vettet egy használt fekete 17-eslcd
monitort és eszt haj kurásza hogy ragd újra vistával
nem lesz baja de én nem nagyon akarnám neki megcsinálni
mert tönkre teszi a gépet de az övé és enyivel tartozok neki
most mit tegyek vele hogy beszélem le róla nem ért
semmiből sem bármit mondok vagy mutatok neki
ugye nekem kb 10x ilyen erős a gépem de én mégis
xp használok de
neki nem jó
Rakj fel neki egy Vista témát, jobban jártok mindketten. Ha erre a gépre rárakod, akkor rövidesen telepítheted újra az XP-vel, mert sírva fog könyörögni érte, hisz döglassú lesz. Egyébként is, ahogy már mondták, 7 gyorsabb, mint a Vista. Én anno 512 MB RAM-os notebookomra telepítettem (mert asztalin bevált), aztán inkább legyalultam, mert használhatatlan volt. Vistát 1 GB RAM alá rakni mazochizmus/szadizmus (mondjuk 7-nek sem véletlenül ennyi az igénye 32 bites változat esetén).
Egyébként mielőtt RAM-ért rohannál, nézd meg, hogy milyet fogad a géped. Ilyen adatok mellett szerintem legjobb esetben is DDR1 memória van benne, de még azon sem lepődnék meg, ha sima SD RAM.
Harmadrészt: miért programozás?
Hagyd rajt az XP-t, mert szerintem el se fog rendesen futni rajt a Vista, még több RAM-mal sem.
Ja, és szerezz már egy helyesírási szótárat!
G.
köszönöm sok jó és hasznos válaszokat kaptam tőletek amúgy
én se tudom hogy hány bites a procija csak mert xp-nél jobb
még soha nem volt rajta mert hát tényleg elég gyenge gép
a maiak hoz képest
TOMAZIA19: Inkább ne erőltesd a válaszolgatást, épp elég hülyeséget hordtál össze ennél a kérdésnél!
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!