Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szerintetek fel rakjam egy...

Szerintetek fel rakjam egy ilyen gépre a windows vista home premium litet?

Figyelt kérdés

256 mb ram

1.20 GHZ processzor

64 MB videó kártya ati m 700-es

tudom hogy jobb az xp de azért még is csak újabb a vista

2013. szept. 5. 16:00
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

értem öcsémnek meg nagyon kell mert a kis izéke szerint jobban néz ki mert most vettet egy használt fekete 17-eslcd

monitort és eszt haj kurásza hogy ragd újra vistával

nem lesz baja de én nem nagyon akarnám neki megcsinálni

mert tönkre teszi a gépet de az övé és enyivel tartozok neki

most mit tegyek vele hogy beszélem le róla nem ért

semmiből sem bármit mondok vagy mutatok neki

ugye nekem kb 10x ilyen erős a gépem de én mégis

xp használok de

neki nem jó

2013. szept. 5. 16:29
 12/20 anonim ***** válasza:

Rakj fel neki egy Vista témát, jobban jártok mindketten. Ha erre a gépre rárakod, akkor rövidesen telepítheted újra az XP-vel, mert sírva fog könyörögni érte, hisz döglassú lesz. Egyébként is, ahogy már mondták, 7 gyorsabb, mint a Vista. Én anno 512 MB RAM-os notebookomra telepítettem (mert asztalin bevált), aztán inkább legyalultam, mert használhatatlan volt. Vistát 1 GB RAM alá rakni mazochizmus/szadizmus (mondjuk 7-nek sem véletlenül ennyi az igénye 32 bites változat esetén).

Egyébként mielőtt RAM-ért rohannál, nézd meg, hogy milyet fogad a géped. Ilyen adatok mellett szerintem legjobb esetben is DDR1 memória van benne, de még azon sem lepődnék meg, ha sima SD RAM.

Harmadrészt: miért programozás?

2013. szept. 5. 17:40
 13/20 anonim ***** válasza:

Hagyd rajt az XP-t, mert szerintem el se fog rendesen futni rajt a Vista, még több RAM-mal sem.

Ja, és szerezz már egy helyesírási szótárat!

G.

2013. szept. 5. 18:29
 14/20 anonim ***** válasza:
kérdezö ! akkor az öcséd pont oyan mint én. Megmondom én is utálom az xp t még a kinézete is idegesit D. Szar az az xp igaza van az öcsédnek xp helyet vista én is azt választanám. Nekem volt xp a gépemen erös gép de az xp megölte szépen a gépet mert összeomlot az xp 1 hónap alat. Leállitásnál mindig újraindult. utána válltotam win 7 re és az is szar. Azzal mint a win 7 tel ember annyit egy erös gépen mint én nemszenvedet. D. Most windows 8 am van mert tudniillik vistára már nem megy fel az internet explorer 10 csak max a 9 es és mozilla meg google crome és az xp nél is ez a helyzet.
2013. szept. 5. 21:40
 15/20 anonim ***** válasza:
Írtam neked privátot ahol tudsz venni mindent ramot alaplapot használtan nem oylen drágán. Ha megkérde biztos elpostázzák neked, 8 ezer egy használt ramért hát átvágtak téged nem ? Azért már újat adnak. amugy az öcséd hány éves ?
2013. szept. 5. 21:42
 16/20 anonim ***** válasza:
ja van nekem egy felesleges windows vitsa megírt telepitö cd m vista ultimate 64 bittes ha kéred írj elküldöm neked.
2013. szept. 5. 21:46
 17/20 soccerway ***** válasza:
nem valószínű hogy 64 bites a procija.
2013. szept. 5. 22:20
 18/20 A kérdező kommentje:

köszönöm sok jó és hasznos válaszokat kaptam tőletek amúgy

én se tudom hogy hány bites a procija csak mert xp-nél jobb

még soha nem volt rajta mert hát tényleg elég gyenge gép

a maiak hoz képest

2013. szept. 6. 06:20
 19/20 anonim ***** válasza:
Ez egy 32 bites proci lesz. 2001 körülire saccolom a gépet adatai alapján, első 64 bites desktop proci (az AMD Athlon64) csak 2003 közepén jelent meg.
2013. szept. 6. 07:31
 20/20 anonim ***** válasza:

TOMAZIA19: Inkább ne erőltesd a válaszolgatást, épp elég hülyeséget hordtál össze ennél a kérdésnél!

G.

2013. szept. 6. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!