Hümmi kérdése:
DIR kiterjesztésű fájlt vagy mappát hogyan lehet megnyitni Total Commanderen keresztül?
Figyelt kérdés
Ha valaki tudja, írja le légyszi részletesen mert fontos lenne és nagyon nem vágom a témát:)2013. szept. 3. 08:11
1/14 anonim válasza:
Hátöööö, Enter?
Ha nem könyvtár akkor .dir kiterjesztéssel lehet Adobe Director file (ez egy videoszerkesztő program, tartlma video vagy animáció)
2/14 A kérdező kommentje:
Ez egy netről letölthető órarend és ott .dir-ben van de mikor letöltöm már .php és Enterrel sem tudom megnyit Total Cmd-en keresztül. Gondolom a hivatkozást töltöttem le de mást meg nem lehet.
2013. szept. 3. 08:35
4/14 anonim válasza:
na várjál csak. Ha letöltöd és php ott kánya van a vetésben. A .php lényegében egy "weboldal" része szóval azt nem feltétlenül kellene neked megnyitni. Futtatni sem tudod webserver nélkül szóval szerintem menj vissza az oldalra ahonnan leszedted mert ott lesz a gond....
5/14 A kérdező kommentje:
Próbáltam de semmi. Nem megy.
2013. szept. 3. 08:44
6/14 A kérdező kommentje:
Csak ez az egy órarend van ott. Rámegyek és ez jön ki. Eddig mindig megnyitottam, most nem tudom mi van. Lehet hogy hiányzik valami a gépemről? Most lett újrarakva.
2013. szept. 3. 08:56
7/14 anonim válasza:
Az könnyen előfordulhat hogy hiányzik valami. Pl. a Microsoft Office ?
Lehet hogy az az órarend egy közönséges Word, vagy Excel fájl, csak éppen a géped nem tudja kezelni.
(Csak találgatok)
8/14 anonim válasza:
Egyszerűbb lenne, ha belinkelnéd az oldalt, ahonnan letöltötted az "órarendet". Már ha nyilvános.
9/14 A kérdező kommentje:
Olyan rakta újra aki ért hozzá szóval valsz rajta van minden alapvető dolog. De köszi a tippet:)
2013. szept. 3. 09:12
10/14 anonim válasza:
Ez szerintem egy tartalom nélküli hivatkozás. Nálam sem nyílik meg. Valószínű, később fogja közölni az órarendet az egyetem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!