Saints Row 4-ben mért esik le az FPS az alábbi konfig mellett?
Figyelt kérdés
Sapphire 7870 Ghz OC Edition 2Gb VGA, 2x4Gb Corsair Vengeance 1600Mhz RAM, AMD FX-6300 proci
Driverek frissítve vannak, még az alaplapom biosát is frissítettem, ezekkel a hardverekkel repülnie kéne a játéknak, de még nem is max beállítások mellett, sokszor, főleg nyílt terepen leesik az FPS 30-40 körülre, és már késik az egér és bill. reakció, ami nagyon zavaró. Mi a franc okozza ezt?
2013. szept. 2. 21:38
1/3 anonim válasza:
paranoiás vagy. 30 és 50 fps kozott nem látni kulombséget. ha nagyon zavar limiteld le az fpst-30_ra és nem ugrál az fps
2/3 A kérdező kommentje:
Pedig nagyon is észrevehető, bár szerintem ez az egér/bill reakció késés miatt ennyire zavaró, de egyébként szinte el se kéne mozdulnia 60-ról ilyen konfiggal, sokkal kisebb gépigény az ajánlott, ezért idegesít a dolog... egyébként hogy kell 30-ra limitálni?
2013. szept. 2. 21:46
3/3 anonim válasza:
25 fps-től teljesen folyamaros.ATI illesztőjéből kiválsztod a játékot és és be lehet allítani. Vannak paranccsoros megoldások , de nem vagyok programozó(még).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!