Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az MSN elcseszte a Windows...

Az MSN elcseszte a Windows Media Playeremet?

Figyelt kérdés
Heló szóval ugy történt hogy le akartam szedni a windows movie makert meg a gallery-t vagy mi az amiben a képeket lehet szerkesztgetni. Letöltöttem a winowsos oldalról. A telepítőben be lehet xelgetni hogy melyikeket szeretnéd telepíteni ott ugye van a messenger a writer, mail meg amiket én akartam stb. Bejelöltem hármat : Messenger, Movie Maker, Gallery. Nekiállt telepiteni minden király, csak aztán mikor befejezte, kidobta hogy nem sikerült a Movie Maker meg a Gallery telepitése. A Messenger megvan, de nincsen a másik kettő nincsen sehol, DE MÁR NEM MÜKÖDIK A WINDOWS MEDIA PLAYEREM!!! segitsék kérlek nagyon fontos az a program mit tegyek !!

2013. szept. 2. 19:49
1 2
 1/13 csacsi2 ***** válasza:

Telepítsd újra:

[link]

2013. szept. 2. 19:57
 2/13 A kérdező kommentje:
jó de innen hogyan kell?? mire kell kattintani??
2013. szept. 2. 20:02
 3/13 csacsi2 ***** válasza:

jobboldalt van olyan hogy letöltés pl WMP 11

[link]

2013. szept. 2. 20:23
 4/13 csacsi2 ***** válasza:

Windows 8

[link]

Windows 7

[link]

vista(N és a KN kiadás használata esetén)

[link]

XP

[link]

Mac OS X

[link]

Firefox plugin:

[link]

2013. szept. 2. 20:29
 5/13 A kérdező kommentje:
köszönöm aranyosak vagytok de amikor le akarom tölteni akkor van ez az eredetiség teszt és mikor letöltöm azt a fájlt ami ellenőrzi hogy eredeti-e, akkor azt irja ki hogy ujabb verziót töltsek le. most mit tegyek??
2013. szept. 2. 21:21
 6/13 csacsi2 ***** válasza:

Oprendszered?

Xp és vista -ra a 11 -es a legújabb.

Onnan felfele van a 12 -es.

2013. szept. 2. 21:42
 7/13 csacsi2 ***** válasza:

itt az összes. Szerintem nem kötelező újabbat, de ha felajánlja akkor töltsd le azt.

[link]

2013. szept. 2. 21:45
 8/13 A kérdező kommentje:
windows 7-em van :)
2013. szept. 3. 01:13
 9/13 A kérdező kommentje:
ezzel igy akkor azok közül bármelyiket letölthetem?? :) vagy az nem mindegy hogy windows 7 vagy xp meg ilyenek? szóval az enyémre lehet olyat is tenni ami csak 10es pl?
2013. szept. 3. 01:14
 10/13 csacsi2 ***** válasza:

Feltehetsz régebbit is csak nem érdemes:

Ez Win 7.

[link]

2013. szept. 3. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!