Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Counter strike source?

Counter strike source?

Figyelt kérdés

Lenne egy kis problémám counter strike source-szerver készítéssel!

Az lenne a gond, hogy meg van a játékom és ahhoz töltöttem egy srcds-t ami a szerver ott létrehoztam egy parancsikont és beírtam a kódokat ahogyan azt kell, és bemásoltam 2-tő dll-t, hogy a nosteamesek is feltudjanak jönni.

Ezután el indítottam a szervert ami rendesen futott ahogyan azt kell neki. :) Azután beléptem a játékba és a LAN fülecskére léptem ahol megnyitottam az információs fülecskét ahol az ip-m volt látható és a port.

Mivel Routerrel rendelkezem ezért felmentem a router honlapjára és állítottam

a portot. :) Miután meg volt a port beállítása azután újra indítottam a szervert és visszaléptem a játékba, hogy meg mondjam a haveroknak az ip címemet, hogy fel tudjanak jönni a szerverre, de ők nem találtak semmit, vagy is nem jelent meg a szerverem. Mivel nagyon szerettem volna, hogy működjön a szerverem utána néztem,hogy hogy működik, hogyha hasmachit használok. A hamachi letöltése után feltelepítettem a programot és azt az ip-t adtam meg amit a program dobott, de így sem látták a szerveremet.

Próbálkoztam a tűzfal létiltásával is de így sem jött be, lehet hogy a vírusirtó a gond a nod32-tő

Ebbe szeretném a segítséget kérni, hogy ha valaki tudna segíteni mi lehet az oka,hogy ők nem látják a szerveremet az jó lenne. :))

2013. szept. 2. 18:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekik is felkell telepíteni a hamachit, méghozzá EGYIDŐBEN! Ez nagyon fontos, hogy egyidőben legyne feltelepítve a hamachi az övükére + tiedére is. Persze 5 perc csúszás belefér... Na és ha mindenki feltelepítette egyidőben, akkro ott csinálj egy szobát. Mindenki kapcsolja be a hamachit, aztán utána fog működni.
2013. szept. 4. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!