Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Segítségkérés uTorrentben?...

Segítségkérés uTorrentben? (többi lent)

Figyelt kérdés

Olyan problémám van,hogy a laptopomon 2fiók van. Enyém és a bátyámé. A laptopot bátyám ritkán használja,de sokat torrentel. Én mindíg hasznlálom és nem torrentezek,és az egyik oldalon elérte a seedkötelezettséget,ezért én nem tudok lehúzni dolgokat. A lényeg az,hogy meg lehet oldani,hogy nálam az uTorrent-be is bennelegyenek azok a trackek amik neki bennevannak? Csak hogy tudjam seedelni.

Hiába próbálom hogy akkor letöltöm én a tracket,hátha felismeri a gép hogy benne van,de úgy nem jó,mert az oldal megvonta a letöltési jogom. Remélem értitek:D

Előre is köszi

2013. szept. 2. 17:54
 1/2 anonim ***** válasza:

"Remélem értitek:D"

Elég zavarosan írsz, nekem nem jött át, hogy pontosan mi a problémád.

A bátyádnak van egy accountja egy meghívós torrentoldalon amikről torrenteket tölt le és seedel, a saját külön bejáratú Windows felhasználói fiókjában futó uTorrent-el. Idáig tiszta. A többit nem tudtam értelmezni.

2013. szept. 2. 18:42
 2/2 A kérdező kommentje:

Közösen használjuk a torrent oldalakat.

Leírom még1x összeszedetten:D

Na szóval a bátyám letölt valamit az ő fiókjába,akkor azt csak az ő fiókjába lehet viszatölteni. Hogy tudnám megoldani,hogy amit letölt,azt az én utorrent-omba is betegye mint letölthető/seedelhető. Érted ?:)

2013. szept. 3. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!