Ha Adobe Ilustrator CS5-tel dolgozom, akkor lehetséges, hogy a nyomda nem tudja megnyitni az ai fájl-t, mert cs-2 van nekik? Csak logo van rajta, semmi több. Sehol nem látok lehetőséget arra, hogy visszamentsem korábbi verzióba, lehetséges ez?
Figyelt kérdés
2013. szept. 2. 16:49
1/2 gubinyigabor válasza:
a cs5-re nem emlékszem (save as-->adsz neki helyet és nevet-->save, ekkor felugrik egy ablak-->options, és itt felül-->versions), de lehet hogy máshonnan kell megközelíteni a kérdést.
ha nyomtatni akarod, miért .ai-ba küldöd, miért nem generálsz nyomdai pdf-t?
2/2 A kérdező kommentje:
már megoldódott, mindig nyomdai pdf-et küldök, de ennek a nyomdának ez nem volt jó, mert nekik Ai-ban kellett nekik. Emiatt átküldtem Ai-ban, tiff-ben és pdf-ben is, ekkor mondták, hogy nekik cs2 van, és nem tudják megnyitni a cs5-ös grafikát. Aztán utána megnéztem én is, szedtem le cs2-t, nekem érdekes módon sikerült...cs5-ben csak a flashnél láttam olyan opciót, hogy le tudjam menteni korábbi verzióba, meg még annak idején a corel-ben, simán csak szerencsétlenek voltak szerintem, mert még ilyennel sosem találkoztam.
2013. szept. 21. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!