Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miert nem jatsza le az irt...

Miert nem jatsza le az irt DVD-t a dvd-lejatszom?

Figyelt kérdés
Nagyon regen csinaltam egy kepes zenes videot a movie makerral,kiirtam egy DVD-re es a lejatszo le is jatszotta. Ma este megint letoltottem egy filmet es kiirtam DVD-re de nem ugyanazzal a progival mert azt regesregen elvesztettem es mar nem emlekszem h melyik volt az.. Amikor betettem a DVD-lejatszoba nem jatszotta le.. A DVD-lejatszom ugyanaz es a cd-is amire irtam... Egyaltalan nem ertek hozza hogy milyen formatumba kell irni.. 1programmal atkonvertaltam es utanna cd-re /DVD-re/ irtam.. Ez az egy jel van a DVD lejatszomon [link] .. A cd-m pedig : verbatim DVD+R 16x .. Mit tudnek csinalni?

2013. szept. 2. 02:28
 1/3 levis56 ***** válasza:
A DVD+R nem írható újra csak az RW jelzésű,ha ugyan arra a lemezre akartad írni amin már volt adat nem is engedi törölni sem írni csak új lemezre.
2013. szept. 2. 06:14
 2/3 anonim ***** válasza:

DVD formátumúnak kell lennie a lemeznek amit írsz. (MPEG-2)

Az is lehet, hogy túl gyorsan írtad meg, ilyenkor nehezen olvasható. Írj mindig az elérhető leglassabb sebességen, függetlenül attól, mennyi a max, amit a DVD/CD enged. Főleg a gyenge minőségű dvd olvasók miatt van erre szükség.

Nézd meg a lemezed számítógépben:

Ha van rajta...

VIDEO_TS

AUDIO_TS

...könyvtárak és a video_ts -ben vob és idx fájlok, akkor DVD formátum.

2013. szept. 2. 06:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Lenne pár kérdésem:

1. Milyen kiterjesztésű a fájl amit letöltöttél és mekkora a mérete?

2. Mi a neve az íróprogramnak amit használtál?

3. Ha beteszed a lemezt a számítógépedbe, akkor milyen fájlokat/mappákat látsz rajta?

4. Mi a pontos típusa a lejátszónak amin meg akartad nézni?

2013. szept. 2. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!