Véletlen letöröltem egy mappát. Nem tudom már visszaállítani?
Szóval törölgettem a "szemetet" a gépről, és 1 mappában volt több mappa, na egyet kihúztam a mappából és a többit véletlen kitöröltem. Valami miatt nem a lomtárba kerülnek ezek a dolgok, hanem 'végleges törlésre'.
Elég fontos volt az a mappa, több 100 kép meg hasonlók.
Sehogy sem tudnám már visszaállítani? :(
Igen, ilyenkor a legfontosabb, hogy ne írj (másolj, telepíts) arra a meghajtóra, ahonnan vissza akarsz fájlokat állítani.
Nem tudom, milyen Windowsod van, de esetleg megpróbálhatod a mappán (amiből kitörölted a dolgokat) megnézni az előző verziókat (jobbklikk->tulajdonságok), ritkán be szokott jönni:)
Köszönöm a válaszokat!
Letöltöttem azt a programot, és visszahozott több mint 8000 képet.. :) Van közte olyan is amiről fogalmam sincs mi, de sok közte van ami nekem kellett.. :)
Hál' istennek.
Utolsó, a mappára nem bírtam rámenni, mert teljes egészében kitöröltem : (
Ment a zöld pacsi
A Recuva-t én is ajánlom.
" de ha a progit ráírja a kitöröltekre, cseszheted."
Az adatvisszaállító nem fogja engedni hogy felülírja a visszaállítandó fájlt, tehát ettől nem kell félni...
" A fájlok minősége romolhat a visszaállìtás után"
Ez is hülyeség. Vagy ugyan azt állítja vissza vagy nem fog működni a visszaállított adat. A fénykép nem lesz homályosabb és a zene sem halkabb. Vagy tökéletes lesz a visszaállított adat vagy nem lesz használható. Ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!