Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi baja lehet a gépemnek?...

Mi baja lehet a gépemnek? Többször azt írja ki, hogy a valamilyen exe hibát észlelt ezért leáll.

Figyelt kérdés
Tegnap a photoscape program közben állt meg vagy 10x, ma meg a képernyőkímélőm, amit tegnapelőtt töltöttem le, az nem indul el, hanem kiírja, hogy hibát észlelt, ezért leáll. Mi lehet a baj?
2009. nov. 1. 11:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha pontosan megmondod hogy milyen hibával áll le a géped akkor nem kellene felsorolni a 200millió lehetőséget amitől kikapcsolna. Vagy azt várod hogy innen megenergetizálja a Gyurcsók Úr?
2009. nov. 1. 12:17
 2/8 Jenci ***** válasza:
Szerintem ezekkel a programokkal van a bibi.
2009. nov. 1. 12:20
 3/8 anonim ***** válasza:

A baj neve: windows

Töröld le és nem lesznek ilyen gobdjaid. Használj DOS-t vagy Linuxot.

2009. nov. 1. 16:49
 4/8 anonim ***** válasza:
50%

Én memóriahibára gyanakszok, de nincs kizárva, hogy a merevlemezben vagy az alaplapban keresendő az oka.

Vagy beszedtél valami kártevőt.

2009. nov. 1. 17:17
 5/8 anonim ***** válasza:

"Én memóriahibára gyanakszok, de nincs kizárva, hogy a merevlemezben vagy az alaplapban keresendő az oka.

Vagy beszedtél valami kártevőt."

Vagy mert ősz van és hideg. Vagy mert nem sajtból van a hold. Vagy mert csak! LOL - micsoda válasz!

2009. nov. 1. 17:40
 6/8 A kérdező kommentje:

A képernyőkímélőnél ezt írja: A" a prism3d.exe hibát észlelt ezért leáll. Küldjek hibaüzenetet a Microsoft -nak a problémáról. Ezt akkor írja ki, ha az oceanDive képernyőkímélő bekapcsolna. De ez még ment tegnap és azóta semmi programot nem töltöttem le és nem is használtam.

A Photoscape programnál nem pont ezt írja ki. Ott a prism3d exe helyett más van, de most nem használom a progit, így nem tudom. Ott akkor írja ki, -de nem minden esetben-ha elmentem a szerkesztett képet.

2009. nov. 1. 18:04
 7/8 anonim ***** válasza:

"Küldjek hibaüzenetet a Microsoft -nak a problémáról."

A mikrofosnál a hibajelentéses mailek rögtön a kukamappába kerülnek és purgálódnak is.

2009. nov. 1. 18:22
 8/8 Jenci ***** válasza:
Én most is azt mondom,a programokkal van a gond.Nem véletlen az,hogy azóta szarakodik mióta a képernyővédőt letöltötted?Én is jártam már így.Jól kinéző képernyővédőt szépen letöltöttem---gondolom vele még mást is---aztán már csak az újratelepítés segített.
2009. nov. 4. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!