Mi baja lehet a gépemnek? Többször azt írja ki, hogy a valamilyen exe hibát észlelt ezért leáll.
A baj neve: windows
Töröld le és nem lesznek ilyen gobdjaid. Használj DOS-t vagy Linuxot.
Én memóriahibára gyanakszok, de nincs kizárva, hogy a merevlemezben vagy az alaplapban keresendő az oka.
Vagy beszedtél valami kártevőt.
"Én memóriahibára gyanakszok, de nincs kizárva, hogy a merevlemezben vagy az alaplapban keresendő az oka.
Vagy beszedtél valami kártevőt."
Vagy mert ősz van és hideg. Vagy mert nem sajtból van a hold. Vagy mert csak! LOL - micsoda válasz!
A képernyőkímélőnél ezt írja: A" a prism3d.exe hibát észlelt ezért leáll. Küldjek hibaüzenetet a Microsoft -nak a problémáról. Ezt akkor írja ki, ha az oceanDive képernyőkímélő bekapcsolna. De ez még ment tegnap és azóta semmi programot nem töltöttem le és nem is használtam.
A Photoscape programnál nem pont ezt írja ki. Ott a prism3d exe helyett más van, de most nem használom a progit, így nem tudom. Ott akkor írja ki, -de nem minden esetben-ha elmentem a szerkesztett képet.
"Küldjek hibaüzenetet a Microsoft -nak a problémáról."
A mikrofosnál a hibajelentéses mailek rögtön a kukamappába kerülnek és purgálódnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!