Milyen programmal tudom letiltani a videokat?
Figyelt kérdés
Milyen programmal tudom letiltani a weblapokon lévő hang és video file-kat. Amikor megnyitok egy weblapot akkor ott lehet video vagy zene ami a weblap alatt szól, ezeket automatikusan tölti be a rendszer de mivel nekem korlátos netem van (3GB/hónap) erre sok elmegy és nem szeretném hogy ezek betöltődjenek. Milyen programot használjak?2013. aug. 31. 10:20
1/3 nikaa11 válasza:
hát ez engem is érdekelne mert szinte minden weblap csak reklámokkal van már tele,alig látni amit olvasni akarok:-(
2/3 nikaa11 válasza:
Szia.találtam neked itt az oldalon valamit olvasd végig ezt én is kipróbálom:
"kell hozzá Ad-block plus
Letöltöd, és ezután ha egy képre jobb egérgombbal kattintasz, akkor "Kép blokkolása" menüponttal el lehet tüntetni (utána azt már nem tölti be soha), illetve van benne "Keret blokkolása", ez ingyenes lapoknál a legjobb (atw.hu, dy.hu, freeweb.hu...), le lehet vele tiltani a fölső sávban állandóan megjelenő reklámokat.
Illetve a Firefox-ban beállítások/tartalom/felugró ablakok tiltása, illetve itt még tudsz tiltani pár dolgot".
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, megnézem. Én a hírportáloknál találok sok ilyen videót, míg a tetejét olvasom addig az oldal alján tölti be a videót. Vagy pl a Turkish airlines honlapján valami hülye zenét tölt be.
2013. aug. 31. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!