Windows 7 rendszernek melyik kiadását vegyem meg?
windows 7 ultimate
windows 7 enterprise
windows 7 home premium
windows 7 home basic
windows 7 professional
windows 7 starter
Tudom,hogy most azt fogjátok mondani,hogy inkább töltsem le,de inkább megveszem.Nekem a pénz nem akadály.Ti melyik vennétek meg? Melyiket ajánlanátok? Én legszívesebben meg venném az egészet. :-)
Windows 7 Ultimate tartalmazza a legtöbb szolgáltatást, de amúgy az árából is rájöhettél volna. Az Enterprise ugyan az mint az Ultimate, annyi különbséggel hogy Enterprise nem kapható kereskedelmi forgalomban mert mennyiségi licences.
A felhasználók 99% -ának elég, a Home Premium. A szoftvereid meg nem fognak gyorsabban futni egy Ultimate -en, mint egy Home Premium -on bármivel akarják teletömni egyes hozzá nem értők a fejedet.
A Home Basic nem kapható Magyarországon úgy tudom, a Sarter -el meg csak előtelepített formában lehet találkozni pl Netbook -oknál. Egyébként ez utóbbi kettő nagyon fapados, még Aero Felületük sincs.
De egy valamit nem értek.A Home Basicet mért nem lehet kapni
az országban??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!