Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik a legkedvezőbb Windows7?

Melyik a legkedvezőbb Windows7?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem az lenne,hogy egy nem túl erős gépre mit tudnátok ajánlani a Windows 7 termékcsaládból?

Tanulás,internetezés,filnézés céljából kellene.

Előre is köszönöm!

2013. aug. 31. 07:56
 1/5 anonim ***** válasza:
kicsit írd le részletesebben: "nem túl erős gépre"
2013. aug. 31. 08:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Amennyiben kivesszük a kalapból a Startert, akkor azt kell , hogy mondjam, gyakorlatilag azonos a gépigénye mindegyiknek. Ami a szolgáltatásokat illeti, itt összehasonlíthatod az eges változatokat.

[link]

Összességében, a Home prémium megfelelő választás lehet. (én is ezt használom, egy még közepes erősségűnek sem mondható gépen, és tökéletes)

2013. aug. 31. 08:07
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Nem túl erős gép alatt pedig 1,2Ghz-es proci,2gb ram,512mb videókártya,250gb hdd.

2013. aug. 31. 08:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát, végül is a Starter, az a gyengébb grafikus teljesítményű gépekre ideális. Ez az esetedben rendben van . Nem lesz egy gyorsasági bajnok, de a Home p.-al el fog ketyegni.
2013. aug. 31. 08:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Ó... Arra simán rámegy bármelyik...

Az én állásom:

Windows 7 Ultimate

1 GB RAM

160 GB HDD

Intel Core 2 1.8 Ghz

Nekem nagyon jól megy. Alapban ubuntu volt rajta...

2013. aug. 31. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!