Hogy lehet olyan programot készíteni amibe ha valamit beírunk akkor azt elküldi nekem emailbe? (BŐVEBBEN LENT)
Figyelt kérdés
Mert haverjaimmal szoktunk szórakozni meg html eket szerkezgetni.
Arra lennék kíváncsi hogyan lehetne egy olyan programot készíteni amibe ha mondjuk ott áll hogy "Mi a kedvenc gyümölcsöd" (amit persze én írtam oda) akkor belehet utána írni egy választ pl:sajt,alma,ribizli.
Olyan mint egy ürlap.
MIntahogyan a weboldalamon. pres.mindenkilapja.hu ide is nézz be fülecskéjén.!
(KÖrbe kérdeztem pár embert és ők azt mondták hogy Outlook Expressel kell vagy mivel az alap windowsos email küldővel.)
2013. aug. 30. 20:48
1/1 anonim válasza:
Ha sima windows-os progit akarsz csak írni, akkor meg lehet oldani simán, Pascal-ban is akár ;), Ha kell segítség, akkor írj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!