Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért laggol a GTA IV a...

Mr.Manchester kérdése:

Miért laggol a GTA IV a patchek feltelepítése után?

Figyelt kérdés
Letöltöttem a GTA IV-et (Razor 1911), a magyarosítás miatt muszály volt patchelnem, és a patchek után a játékban kb 3 másodpercenként egy kicsit megáll a kép, majd továbbmegy, tipikus lagg. Sokszor újratettem, újrapatcheltem, de ez sem oldotta meg a problémát! Mit tegyek, hogy magyar legyen és ne laggoljon?

2013. aug. 30. 17:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez a GTA4 nevű játék ez nagyon rosszra sikeredett.

Rosszul írták, programozták, a patchek sem segítenek.

2008-ban adták ki , de 2013-ban is mindenkinél szaggat, akármennyire leveszi a grafikát, akármennyire erős gépe van.

Igazából nálam 7770-el full HD-ban minimum grafikán elmenne 50-60 fps-el, megy is másodpercekig, van hogy majdnem 60 másodpercig folyamatosan 50 fps körül ment, majd hirtelen leesik az fps 20 alá, de már jön is vissza és ismét másodpercekig jó. Aztán ismét kezdődik elölről minden. Ezért tűnik szaggatásnak amit produkál.

De ez, hogy mindenki gépén szaggasson, ez nem hardvergond. Itt egyszerűen rosszul van az egész megírva. A hibajavításnak is kijött már a hibajavítása...

Az egész egy nagy F.O.S.

Ráadásul a gyári , megvásárolt lemez is ezt produkálja.

2013. aug. 30. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!