Miért fagy ki teljesen a gép pár perc játék után?
na igen... igazad van. ha a táp lenne a ludas akkor restart lenne, vagy kékhalál.
így inkább ki kellene pucolni a gépet teljesen!
Pucold ki, főleg a ventillátorokat és az általuk hűtött áramköröket.
Ha még úgy is fagyni fog, rakj még bele/alá/mellé ventit.
Esetleg az is lehet, hogy a túl sok memória lefoglalás miatt fagy, ekkor legalább a játszás idejére állítsd le a feleslegesen futó programokat, szolgáltatásokat.
Sziasztok,Az előző válaszolóknak.
Nekem is ilyesmi problémám van.....
Most raktam újra a gépet,Mióta fel raktam a windows 7 enterprise -t azóta folyamatosan fagy....
UI.: 6 hűtő van gépemben,tápegységgel semmi baj.
MS Windows XP professional Szervízcsomag 3
AMD athlon 64 processor 3800+,2.00GB ram,ATI Radeon HD 3200 Grapics Alaplap Gigabyte GA-MA78GM-s2h a gép főbb tulajdonságai...(Mint ezekből az adatokból észre vettétek integrált videó kártyám van,A videó kártyát ki vettem mert anélkül is futnak a játékok.Annó mikor ki jött a Postal III. azzal játszottam full grafikán videó kártya nélkül)
Winchesternek semmi baja (szektor hiba nem található)
Változó mikor hogy miért fagy le.... Futó alkalmazások nem futnak,(csak driver van fel rakva semmi más,Meg egy google chrome) Automatikus frissítés kikapcsolva.
Mint tudott a Microsoft Corporation készíti a vírusokat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!