League Of Legends ben ismerősök! Mit jelent pontosan az ELO HELL kifejezés?
Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat !2013. aug. 30. 12:26
1/5 Nami the Tidecaller válasza:
Ez csak egy állapot.Amikor azt hiszed hogy jobb vagy mint valójában és a csapattársaidra fogod hogy nem tudsz feljebb jutni rankeden.
2/5 anonim válasza:
van az a variáció amit a fölöttem lévő írt és van amikor te tényleg mindent beleadsz, de veszítesz folyamtosan, de ez nem csak bronzba van hanem még platinába is, és szerintem feljebb is.
3/5 anonim válasza:
Igazából nem létezik teljesen. De tény, hogy a bronz/ezüst/arany-ban kevésbé veszi komolyan a játékot sokan. Sokan elfelejtik, hogy ez egy csapárjáték. Ha chatelsz, és szidod a másikat, azzal semmit se érsz el. Sokszor van, hogy befoglalják a laned, mert előbb pickelnek. Ilyenkor szokott a legtöbb baj lenni. Mert a bekényszerített Jóska, nem tapasztalt a jungleben például, és nem tud hasznos karaktert hozni. Aztán szidják. A supportot pedig mindig szidják. Akkor is ha bravúrosan teszi a dolgát. 10 percig deffeltünk a bázisnál? De nincs ward a pálya másik végén? Report XY.
4/5 anonim válasza:
Nem tudom h van-e értelme ennek az "Elo Hell" kifejezésnek ugyanis egy oldalon megnéztem az MMR-em és azt írta a rendszer h Elo Hellben vagyok, közben eljesen normálisan lépem a diveket ;)
5/5 anonim válasza:
háháháhá 3. válaszolónak írom adc mainként ti sem vagytok szentek nem kell úgy beállítani ;) pl az amikor első 5 killt elviszitek aztán szidtok hogy nincs semmi dmg-ünk az olyan cuki hogy majd megölöm mindet olyan cuki :D egyébként semmi bajom nem lenne hogy nincs killem mert assist is ad goldot na meg jól farmolok csak ha utána követelőztök hogy béna stat noooob...na ez sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!