Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » League Of Legends ben ismerősö...

League Of Legends ben ismerősök! Mit jelent pontosan az ELO HELL kifejezés?

Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat !

2013. aug. 30. 12:26
 1/5 Nami the Tidecaller ***** válasza:
100%
Ez csak egy állapot.Amikor azt hiszed hogy jobb vagy mint valójában és a csapattársaidra fogod hogy nem tudsz feljebb jutni rankeden.
2013. aug. 30. 13:27
 2/5 anonim válasza:
van az a variáció amit a fölöttem lévő írt és van amikor te tényleg mindent beleadsz, de veszítesz folyamtosan, de ez nem csak bronzba van hanem még platinába is, és szerintem feljebb is.
2013. aug. 31. 19:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Igazából nem létezik teljesen. De tény, hogy a bronz/ezüst/arany-ban kevésbé veszi komolyan a játékot sokan. Sokan elfelejtik, hogy ez egy csapárjáték. Ha chatelsz, és szidod a másikat, azzal semmit se érsz el. Sokszor van, hogy befoglalják a laned, mert előbb pickelnek. Ilyenkor szokott a legtöbb baj lenni. Mert a bekényszerített Jóska, nem tapasztalt a jungleben például, és nem tud hasznos karaktert hozni. Aztán szidják. A supportot pedig mindig szidják. Akkor is ha bravúrosan teszi a dolgát. 10 percig deffeltünk a bázisnál? De nincs ward a pálya másik végén? Report XY.
2013. szept. 1. 00:41
 4/5 anonim válasza:
Nem tudom h van-e értelme ennek az "Elo Hell" kifejezésnek ugyanis egy oldalon megnéztem az MMR-em és azt írta a rendszer h Elo Hellben vagyok, közben eljesen normálisan lépem a diveket ;)
2016. jan. 30. 13:27
 5/5 anonim válasza:
háháháhá 3. válaszolónak írom adc mainként ti sem vagytok szentek nem kell úgy beállítani ;) pl az amikor első 5 killt elviszitek aztán szidtok hogy nincs semmi dmg-ünk az olyan cuki hogy majd megölöm mindet olyan cuki :D egyébként semmi bajom nem lenne hogy nincs killem mert assist is ad goldot na meg jól farmolok csak ha utána követelőztök hogy béna stat noooob...na ez sok
2016. jún. 7. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!