Mi ez a silkroadba és hogy tudom fejleszteni vagy ilyesmi?
Figyelt kérdés
Van egy chestem amin vannak ilyen kék feliratok alul, str 1 increase (0%) meg ilyenek. A %-ot hogy lehet növelni meg egyáltalán mik ezek? Köszi a válaszokat ha kapok nemtudom mennyien tolják itt :D2013. aug. 29. 18:18
1/2 anonim válasza:
Én a megjelenése óta játszottam vele egészen 2011-ig, a %okat alchemy stone-al tudod növelni, a zöld stone-ok a kék statokat javítják/rontják, a rózsaszín kövek pedig a felettük lévő statokra valók, pl mag reinforce stb
Ha 100%on van egy ilyen stat, akkor adja a legtöbb értéket rád
Az str erőt, az int mana-t jelent
Ilyen köveket, elementekkel és tablet-ek segítségével tudsz csinálni
Megnyitod az alchemy ablakot, és ott bepakolod a cuccot amire rá akarod tenni, meg a követ is be rakod alá, Z betűvel jön elő az ablak úgy emlékszem
2/2 A kérdező kommentje:
köszi szépen a választ, sokat segített
2013. aug. 29. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!