Battlefield 3 joining server probléma?
Egyik ismerősöm kölcsönadta a Bf3-t. Letöltöttem, telepítettem de amikor rámentem a játék gombra nem csinált semmit, majd olyan 10perc után behozta a battlelogot, telepítettem a battlelog web plugint, csatlakoztam 1 szerverre de csak azt írta ki hogy joining server..
olyan 15perc után megnyílt a tálcán a bf3 de pár másodperc után kidobta battlelogon azt az üzenetet hogy nem tudsz csatlakozni a szerverhez
Kérem valaki írja le mi a teendő
(a Bf3 single működött gond nélkül, de az nem eredeti verzió volt és már rég le lett törölve)
BF3 account megosztása tilos. Örülj, ha nem vágják ki a haverod is veled együtt.
G.
Amíg nem jönnek rá, addig nincs gond, szóval ne hangoztassátok, hogy egy fiókot használtok és talán nem lesz belőle gond.
G.
oké, köszi
de mivel nem akar csatlakozni szerverhez így nem sok hasznát veszem a fiókjának...
A havernál működik rendesen minden?
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!