Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ezzel a konfiggal tudok...

Ezzel a konfiggal tudok játszani a Minecraft-al?

Figyelt kérdés

Intel Pentium Dual Core 1.86Ghz (2magos)

2GB RAM (tudom hogy 4GB kell de ez is elég mert haveromnak elég volt persze laggolt neki egy kicsit)

Ati Radeon Xpress 1100 128MB SHADER MODEL: 2.0

OpenGL: 2.0.6347 Release

WinVista

2013. aug. 28. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen fogsz vele tudni játszani. Viszont szerver futtatáshoz nagyon kevés a proci. Már persze ha akarsz futtatni.
2013. aug. 28. 14:47
 2/6 anonim ***** válasza:
A videokártya miatt sajnos nem! Akár hiszed, akár nem, de nekem egy 512 mb ramos, 1,4 ghz egymagos intel procim van, 128 megás integrált grafikus kártyával rendelkező nyolcéves laptopban összesűrítve. Egyszer rávetemedtem, hogy felrakom a Minecraftot, volt mindez kb. 2 éve. Akkor, csodák csodája, fél óráig működött! De utána természetesen kiírta, hogy gyenge a vidikártya, úgyhogy ezt írja majd neked is.
2013. aug. 28. 14:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Ne hasonlíts össze egy asztalit egy laptoppal. Főleg egy 1 magos laptop procit egy 2 magos asztalival. Ég és föld. Neked a proci miatt nem ment főként. x1100 assal jó lesz.

2013. aug. 28. 14:52
 4/6 A kérdező kommentje:
haveromnak akit ugye említettem neki is hasonlo integrált kártyája van azok a dzsungeles részek laggolnak de kreatívban sík területen simán megy neki 25-30 fps-el köszi a válaszokat
2013. aug. 28. 14:59
 5/6 A kérdező kommentje:
de az OpenGL eléglesz?
2013. aug. 28. 15:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem van egy enél jóval gyengébb gépem, és még a tekkit modpackal is játszhatóan futott.
2013. aug. 28. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!