Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen Windows 8-at vegyek?

Milyen Windows 8-at vegyek?

Figyelt kérdés

Eddig 64 bites Windows 7 Ultimate-em volt, már régen volt újrarakva, de már ideje lenne és nekem nagyon bejött a Win 8 a videók és tesztek alapján.

Milyen verziót vegyek?

Nem teljesen világos számomra, hogy mik ezek a verziók:

[link]

[link]

2013. aug. 26. 19:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Minek megvenni ha tökéletesen működik a tört? :D Inkább Win7.
2013. aug. 26. 19:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Maradhatsz még nyugodtan a Win 7-nél de ha mindenképp Win 8 kell akkor elég haleszedsz egy sima RTM vagy Retail verziót.
2013. aug. 26. 19:27
 3/10 anonim ***** válasza:

miert ne vehethe meg ???

ha van ra penze...

Miben különböznek a Windows 8 eltérő kiadásai?

A számítógépekre, és a számítógépes processzorral szerelt - kissé nehezebb és vastagabb - tabletekre szánt Windows 8-ból is két verzió készül: az egyik a Windows 8, a másik a Windows 8 Pro nevet viseli. Ez utóbbit vállalati környezetben is szükséges központi adminisztrációs lehetőségekkel is felvértezik, amelyekkel szabályozni lehet, hogy egyik vagy másik felhasználó milyen adatokhoz férhez hozzá, vagy milyen programokat futtathat. Csak a Pro verzióban érhetők el fejlett titkosítási szolgáltatások, és meglepő módon csak ehhez lehet majd külön letölteni és telepíteni a Windows Media Center nevű multimédiás lejátszóprogramot, amelyet a PC-hez kapcsolt távirányítóval kényelmes otthoni mozizást és zenehallgatást tesz lehetővé.

2013. aug. 26. 19:31
 4/10 anonim ***** válasza:
bocs *vehetne meg
2013. aug. 26. 19:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Perzse hogy megveheti, csak k#rvára nem éri meg. Pár év múlva úgyis elvul addig meg nem érdemes egy csomó pénzt költeni rá ha ingyen is meg lehet kapni.
2013. aug. 26. 20:44
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm, aki leírta!

Nem azt kérdeztem, hogy megvegyem e, mert elhiheted, hogy nem azért veszem meg, mert hűdegazdag vagyok vagy mert nem tudok letölteni valamit torrentről.

Egyszerűen a munkámhoz használom, ezért kell eredeti, bármikor ellenőrizhetnek stb. Hadd ne soroljam.

2013. aug. 26. 22:32
 7/10 A kérdező kommentje:

Meg amúgy sem értettem ezt a ,,minek megvenni" felfogást.

Van egy haverom, aki DVD-ket gyűjt, már nem tudom, hogy mennyit költött rá, de mégse mondom neki, hogy minek veszi meg, le lehet tölteni.

2013. aug. 26. 22:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ha eddig Windows 7 Ultimate x64 et használtál akkor Windows 8 Pro x64 re válts. (énis ugyanígy vagyok, W7U x64 -> W8Pro x64)
2013. aug. 30. 02:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen ha mukára kell akkor windows 8 pro 64 bittes. Akik meg írják maradj a 7 nél de te kérdezö íród videók alapján tetszik a win 8 akkor nyugodtan vedd meg. Gyors rendszered lesz az egyszer biztos. Amugy ha bemész egy hivatalós számitógép üzletbe megkéred öket hogy kipróbálhasd a win 8 at ha eddig nemvolt rá mod, nekem az üzletvezetö adot egy gépet amire felvolt teelepitve a win 8 szóval kipróbálhatam, a start menü hiányzot egyedül de az letölthetö állitólag a 8.1 be lesz valami startgomb. A tört windows meg jól mondod nem az igazi.
2013. szept. 10. 01:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Mellesleg a tört windows is lehet "igazi", de ezt ti sosem fogjátok megérteni ezért inkább nem mennék bele.
2013. szept. 12. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!