Az Assassin's Creed-nek van valami valóság alapja?
Figyelt kérdés
Pénteken kaptam meg az új gépemet. Azonnal felraktam rá az AC 3-at. Ma vittem végig 11 óra alatt. Ha az a 11 óra azt jelenti XD. Na nem ez a lényeg hanem az, hogy elgondolkoztam rajta. Pl.: Bostoni teadélután. Wasighton is élt. Szóval van valami valóság alapja?2013. aug. 26. 14:31
1/7 anonim válasza:
Magának a történetnek szerintem nincs, mivel eléggé eltér a valóságtól (50-60m magas épületekről egy kis szalmakazalba ugrálni elég parás, de még van pár ilyen :D). Ha az összes részt nézem, akkor összességében 1-2 személynek van valóságalapja, találmányoknak, ruháknak, helyeknek, meg magának a kinézetnek, hangulatnak. De ez az "assassin" élet szerintem sose volt.
2/7 anonim válasza:
Természetesen van valóságalapja, nem is kevés. De a játéknak pont az a lényege, hogy 'mi lett volna ha... ?'. Gyakorlatilag követi a történelmet csak másik szálon, szinte minden dolog pontosan az ellenkezőjeként történik mint a valóságban volt.
3/7 A kérdező kommentje:
Huh. Köszi akkor most már értem. Az asszaszinok meg léteztek olvastam több oldalt is. A töri tanárt majd megkérdezem ő mit tud :)))
2013. aug. 26. 15:06
4/7 anonim válasza:
A játékban történő események nagy része igaz volt. Pl. a hármasban a csaták is, személyek, meg a többiben is. Viszont Ezio, Connor és Altair kitalált személyek, kitalált történettel.
5/7 Assassinfan válasza:
Az assassin ok egy a 12-13 században élő szekta volt arábia hegyekben tényleg találtak fellegvárat habár tagadják hogy ez tényleg az lenne mint a játékban a templomosok a kereszteshadjáratok közben megalakuló szervezet.assassin arabul őrző azért mert a hadjáratok során a keresztény fosztogatóktól óvták a népet.
6/7 Assassinfan válasza:
Altair mint ilyen nevű személy létehetett. A relytpenge tényleg létezett ezt a Leonardo Dá Vinci tervrajzaiközt is megtalálták arab és latin nyelven. És a velencei démon néven is mert legenda is akkor kezdődött amikor Da Vinci ott járt azon kívűl van egy feljegyzés arról hogy azon a napon amikor Leonardo tesztelte a repülőszerkezetét akkor azon a napon tényleg meghalt egy nemes. A Bostoniteadélután
7/7 Assassinfan válasza:
A Bostoni teadélután ön simán el lehet képzelni hogy a felkelők között voltak assassinok de ez már csak feltételezés az eddigieknél alapján
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!