Milyen módon tudok Windows 8 mellé/alá Mountain Lion-t felrakni?
Figyelt kérdés
Van egy Sony Vaio Itel i5 laptopom. Jelenleg gyári Windows 8 operációs rendszerrel használom. Milyen módon tudok OS X Mountain Lion operációs rendszert is feltenni mellé?
Olvastam valahol, hogy Virtual box nevű programmal tudok windows alatt OS X-et futtatni? Ezt pontosan hogy kell?
Ezen kívül van más lehetőség is?
2013. aug. 25. 14:54
1/2 anonim válasza:
A Virtual Box egy virtuális gépet hoz létre a gépeden. Mi oktató környezetben használjuk, hogy ne a gépeket kelljen minden tanfolyam végén újra húzni.
Teljesen egyértelmű a menüje.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, erről már hallottam, csak azt hittem, hogy létezik más megoldás is.
Egyébként ez a Virtual Box mindegyik fajta OSX képfájlal kompatibilis? Vagy egyáltalán milyen módon kell így telepíteni az OSX-et?
2013. nov. 25. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!