Call of Duty Black Ops 2 csere Battlefield 3-ra?
Figyelt kérdés
Nagyon kéne nekem a Battlefield 3, csak nem tudom megvenni, és arra gondoltam, hogy nekem megvan a bo2 steamen eredetibe, és ha valaki akarna cserélni akkor szoljon. Tudtok vkit aki cserélne ?2013. aug. 25. 14:24
2/8 A kérdező kommentje:
XD
2013. aug. 25. 14:27
3/8 anonim válasza:
Nemértem mért tetszik annyira a BF3 mindenkinek,3x is kijátszottam,remélve,hogy én is megtalálom benne azt a valamit amit a többiek megtaláltak benne..
Hát nem..
Közel sem nyújt akkora játékélményt mint mondjuk a Cod Mw3.
4/8 anonim válasza:
Ha nem tört játékkal játszanátok kedves előző válaszolók akkor rájönnétek hogy mekkora élvezet benne a multiplayer és hogy a cod eltörpül mellette.
5/8 anonim válasza:
Én sem értem, mit esznek rajta.
Játszottam már haveromnál, és egy CoD multi lazán jobb.
Egyébként is, ronda, mint a bűn.
A Serious Sam legelső része jobban néz ki, mint ez.
Látszik, hogy akartak valamit, csak túl gyorsan, és ez nem tett túl jót neki.
Mielőtt valaki beleköt a rondaságba, igen, haveromnál fullon megy.
6/8 anonim válasza:
Aról nem is beszélve, hogy a BattleLog rendszere is egy nem működő fos, míg a codnak az automata szerverkeresője tökéletesen teszi a dolgát.
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
nekem van egy bf 3 back to karkand és close quarters kieggel ha gondolod cragftostomi@gmail.com ra írj rá ha gondolod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!