Windows 8.1 Preview-ből lehet majd "végleges változatot" csinálni újratelepítés nélkül, ha megjelenik?
Igen, akinek most Win8 van, az majd frissítéssel tudja telepíteni.
De ha én felrakom a 8.1 Preview-t — ami talán januárig használható, ha jól emlékszem —, akkor abból tudok e majd végleges Win8.1-et csinálni (október után)? Tehát azt akarom, hogy olyan legyen majd, mintha az októberben megjelenő Win8.1-et raktam volna fel. Mert valahol azt olvastam, hogy nem lehet, de ezt erősen kétlem, mivel eddig mindig meg lehetett így csinálni. Vagy ez nem Preview változatnál van, hanem ezután is jön még valami "beta" 8.1?
Ezt találtam:
"Szükségem van termékkulcsra a Windows 8.1 Preview telepítéséhez?
Ha a Windows 8.1 Preview verziót a Windows Áruházon keresztül telepíti, akkor nincs szüksége termékkulcsra. Az ISO-lemezkép letöltésekor ezt a termékkulcsot kell megadnia: NTTX3-RV7VB-T7X7F-WQYYY-9Y92F.
Ezenkívül a Windows 8 termékkulcsra is szüksége lesz, amikor a próbaverzióról a Windows 8.1 végleges kiadására frissít."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!