Melyik op rendszert éri meg venni?
Windows 7 Ultimate
Windows 8 sima
játékra
Szerintem megvenni egyiket sem érdemes.
Amúgy meg Win 7 még mindig a legjobb választás játékokra.
Nem állítottam, hogy csak a megvétel, és a letöltés a két járható út. A jobb számítástechnikai szervízekben néhány ezerért (4-5) feltelepítik neked. Az 100 % ig eredeti, és megbízható rendszer lesz.
Még úgy is jobban megéri, ha évente újratelepíted ennyiért, mint egyszerre kiadni kb. 30 ezret egy lemezért.
Egyébként a letöltésben is tudok segíteni, ha érdekel. (csak privátban !!)
"A jobb számítástechnikai szervízekben néhány ezerért (4-5) feltelepítik neked. Az 100 % ig eredeti, és megbízható rendszer lesz. "
Hát, ez szerintem túl szép, hogy igaz legyen. Attól, hogy nem rinyál az eredetiség-ellenőrző még nem biztos, hogy eredeti a cucc.
G.
Nem kell a kákán is csomót keresni !!! A lehetőségre próbáltam rávilágítani. Nevezetesen, hogy nem csak a vásárlás, és a letöltés létezik.
Nyíregyházán, ahol én lakom, legalább 4 olyan helyet tudok, ahol hivatalos engedéllyel telepítenek Windovws-t.
Nem hinném, hogy ha már engedélyük van rá, akkor feketén letöltött lemezről csinálják a telepítést. Legalábbis merem remélni, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!