Miért nem indul semmi el a gépemen? Segítség?
Figyelt kérdés
Régebben letöltöttem a Sculptrist, nem működött, nem tulajdonítottam neki semmi jelentőséget. Egy hónapja a Minecraftot, az sem indult, próbálgattam hetekig, Javát vagy 3szor frissítettem, mondom biztos nagy a gépigény. Most leszedtem a Stellariumot, az sem indul, ami viszont azért vicces, mert tavaly még simán futott rajta, csak azóta újrarakták a gépem. Mi lehet a probléma?2013. aug. 23. 09:49
1/2 anonim válasza:
A probléma okát nem tudom, de írok pár dolgot ami segíthet.
-Vírus keresés, eltávolítás
-Új windows
-Merevlemezek formázása(minden adat törlése)
-Optimalizáló program futtatása(pl. Advanced System Care)
-Tisztító program futtatása (pl. CCleaner)
Remélem tudtam segíteni!
2/2 A kérdező kommentje:
Új windowsra nincs lehetőségem, tisztító meg a másik programom sztem nincs, a merevlemez formázásával pedig milyen adatok törlődnek?
2013. aug. 23. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!