Lehet tescoba venni cs 1.6-ot?
Figyelt kérdés
mert nagyon érdekel és lehetőleg Budapesten a válaszokat is előre thx2013. aug. 23. 00:11
1/4 Maxi333 válasza:
Én még soha nem láttam és szerintem ilyen régi játékokkal nem is érdemes próbálkozni tescoban próbáld meg valami ilyen dolgokra szakosodott üzletben megvenni vagy esetleg használtan jobbat nem tudok javasolni
2/4 anonim válasza:
vedd meg a steam-en pár euto-ért
3/4 Deraul válasza:
Regisztrálsz rajta, letöltöd, megveszed (önmagában volt hogy lement 520 forintra) de packban is lehet venni ha érdekel a másik 5 játék hozzá - én szeretem őket - és csak a felhasznlóneved, illetve jelszavad kell megjegyezni és bármelyik, bármennyi gépen tudsz vele játszani. (Egyszerre nyilván csak egyen.)
4/4 anonim válasza:
Még a kétezres években megvettem a Tacskóban a Counter Strike 1 Anthology-t, amiben benne volt a CS 1.6, a Condition Zero, A CZ: Deleted Scenes, a Deathmatch Classic, a Day of Defeat és a Richohet. Még kapható:
Ez rendes, eredeti Steam-es játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!