Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan egyszerűen használha...

Van olyan egyszerűen használható, ingyenes szervező program, amit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

NEm vagyok egy PC guru és kezdek behavazni. Mivel interneten dolgozom egyszerűbb volna egy program:

naptárral, teendők, megjegyzések menüvel, napi risztással, hogy miről ne maradjak le. Könnyen kezelhető, átlátható, "csajos":-) Szóval ne legyen vlm bonyolult.

Köszi

2009. okt. 29. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:

google 1.

találat

[link]

2009. okt. 29. 21:57
 2/6 A kérdező kommentje:

Természetesen beírtam a google-be, ennyire nem vagyok szőke.... A többezer találat egy kicsit azonban elbizonytalanított.

De köszi a választ, ezt kipróbálom.

2009. okt. 29. 22:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Azt nem is írtam, hogy Vistám van, szóval kompatibilis kell legyen.
2009. okt. 29. 22:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Én tudom ajánlani a [link] -t. Énis ezt használom. Be tudod állítani hogy küldjön SMS-t a program elött. Itt még azt is hoyg menyni idővel (1nap,1óra stb.). Ingyenes. Online van ami azért jó mert eléred máshonnan is. :) És tényleg jó. Én amióta használom nem felejtek el semmit! :)
2009. okt. 29. 22:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Ez egész jó, de asztalon el tudom érni valahogyan?
2009. okt. 29. 22:47
 6/6 anonim ***** válasza:
sajna nem :(
2009. nov. 2. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!