Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi az az Itunes Match? Nem értem.

Mi az az Itunes Match? Nem értem.

Figyelt kérdés

Olvastam az Apple oldalán, hogy 25 euro, meg hogy akkor tudom az icloudban tárolni a zenéket és az osszes készuleken elerheto lesz. Na de hát így is tudom, nem? Vagy így siman ha letoltok az itunesbol egy szamot, az csak azon az egy eszkozon lesz elerheto?

Meg azt is olvastam, hogy valahogy legalizálja vagy mit csinal az en sima zenemmel, amit nem az itunesban vettem meg. Szoval ha en letoltok valahonnan egy szamot, es geprol rateszem iphonera, es elofizetem az itunes matcht akkor az olyan lesz mintha megvettem volna azt a zenet? Tehat megy icloudba, meg teljesen legalis lesz? Vagy ez hogy megy?

2013. aug. 22. 17:34
 1/1 anonim ***** válasza:

Igen jól érted. Ha letöltesz (warezolsz) egy zenét, akkor az legális lesz ha használod a match-ot.

Ha beírod a google-ba, hogy itunes match magyar. akkor ad egy csomó találatot ahol részletesen elmagyarázzák.

[link]

2013. aug. 22. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!