Linuxnál hogyan kell játékot letölteni és telepíteni? No meg mennek ugyanazok a játékok rajta, mint Xp-n?
Figyelt kérdés
Igyekszem utánaolvasni a Linux működésének, de nem nagyon van időm. Tudnátok segíteni?
Szerettem volna a Linux mellé feltenni a az Xp-t, de nekem az már bonyolultm így nem merek belevágni. köszönöm előre is!
2013. aug. 22. 15:48
1/2 anonim válasza:
A helyes sorrend egyébként Windows telepítés és utána Linux telepítés, mert a Windows telepítő előszeretettel vágja haza a linuxod rendszertöltőjét.
Azon játékok nagy része pedig nem fog menni rajta. Linuxra linuxos programok kellenek. Vannak linuxos játékok, de ezek linuxra lettek megírva, így természetes környezetükben mennek.
A Wine/CrossOver/Cedega esetleg működhet, de semmi sem garantált.
2/2 A kérdező kommentje:
Másik gépet kellett vennem, ezen Linux van. Nem ismerem, de tetszik így elsőre. Ezt is meg kell tanulni. Windowsot használtam, azt ismerem felhasználói szinten. Ezt olvastam, amit te is leírtál, ezért nem merek belevágni a telepítésbe. Akkor nem marad más hátra, szólnom kell egy hozzáértőnek. Köszönöm szépen azért. :)
2013. aug. 22. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!