Nincs hang a gépemen és nem értem miért?
Figyelt kérdés
egy fél órával ezelöt még a zenét hallgattam rajta de a postáz hozott egy új videó kártyát hát én szét szedtem a gépet ki akartam cserélni a kártyát de nem bele való ezért vissza tettem mindent a helyére be kapcsoltam a gépet és nincs már benne hang miért? az illszető programhoz nem nyúltam se a hangkártyához. amit tudni kell a gépről:
Windows 7 operációs rendszer
Alaplap neve: Hewlett-Packard HP d530 CMT(DZ043S)
illesztő program neve a hangnak: PCI 3D Auido Configuration
Multimédiás eszköz neve:
C-Media CMI8738/C3DX Audio Device PCI
kérem segítsetek
2013. aug. 22. 13:43
1/1 anonim válasza:
Realtek HD Audio Managernél a hangszórókat nézd meg, hogy van-e rajtuk hang, vagy hang--> hangkeverő megnyitása, és ott vegyél fel mindent maximumra. Ha nem működik akkor kérdezz egy számítástechnikust
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!