ASUS PC Series 900-as laptop driver szerzésében tudnátok segíteni? (Tovább lent! )
Sziasztok!
Most került hozzám egy ki ASUS PC Series 900-as gép XP van rajta (SP3). De a Wifit sehogyan sem tudom beüzemelni rajta.. Az Fn+F2 nem működik valamiért.. Ehhez nincsen valamiféle driver? Vagy, hogyan oldjam meg ezt a problémát?
Előre is köszi!
Ha nincs fent a gyári driver, csak a suttyó xps, akkor könnyen előfordulhat, hogy a gyorsbillentyűk nem működnek.
Innen kiindulva megtalálod a hozzávaló drivereket:
"De ez egy XP-s gép, más nem is lehet rajta alapból."
Ja, csak a hozzáértő a telepítés után egyből le is cseréli normális driverre a winnel települteket. A gyárilag fent lévő xp
A te gépednek megfelelőt kiválasztod (a leírásod alapján sztem az eee pc 900/XP, de neked kell tudni pontosan), és ahhoz szedd le a wirelesst (az a wifi).
Viszont most figyelem:
"a Wifit sehogyan sem tudom beüzemelni rajta."
Ez alatt mit értesz? Ha van fent hozzá driver akkor alapból működik, és a gyorbill. csak a ki-bekapcsoláshoz kell. Ha a kapcsolatot nem tudod létrehozni, akkor annak meg nem is a driver lesz az oka, hanem az, hogy nem konyítasz hozzá...
Igazából az eszközkezelőben nem is jelzi, csak ezt: Atheros L2 Fast Ethernet 10/100 Base-T Controller.
De LAN Cardot nem is mutat ott..
Letöltöttem ezt a WLAN-t. pl. nem is engedi telepíteni, mert azt rja ki, hogy "Installation falied"
Egy másikat engedett telepíteni, de az nem az ahogy elnézem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!