Team Fortress 2-böl ki lettem tiltva hackalésésrt (steamon). Pedig nem hackeltem! Hogyan tidék írni/ felhívni a steamot szólni nekik hogy itt valami tévedés van?
Figyelt kérdés
Egyik nap Team Fortresseztem és volt egy hacker. Megöltem és ott reklamált hogy jelent meg stb. Elmentem játszani egy másik járékkal és mikor visszaakartam lépni a VAC (Valve Anti-Cheat) kiírta hogy ami szerver VAC által van védve arra nem tudok felmenni.2013. aug. 22. 09:37
1/1 K.Ádám válasza:
Szia! Nagy valószínűséggel Te VAC-Bannt kaptál, amelyet a VALVe a csaló játékosokra szab ki. Számos ember lett már hackker áldozata. Megpróbálhatsz írni a supportnak ha tudod a felhasználónevét a hackernek. Bár sajnos a Valve a zeró tolerancia elvét alkalmazza, azaz VAC-Bannt nem akarnak feloldani. Ha nem tudod bizonyítani hogy nem Te csaltál a VAC-Bann fennmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!