Milyen programmal tudnák ilyen videót csinálni? Infó lent
https://www.youtube.com/watch?v=ueAKU6LrPpo
PL olyan mint ez :)
Az nem lenne baj ha ingyenes lenne a program :D
Nos elkezdem sorolni, hogy én miket látok benne..
-Cinema 4D R13 + 1-2 plugin pl.: nitroblast / Blender + pluginok
-Adobe After Effects CS6 + egy rakat plugint láttam...
--pl AE pluginokra(Magic bullet csomag[1. Looks 2.Mojo 3.COlorista] + többi sem árt, Video Copilot[1. Optical Flares 2.Element3D 3.Twitch] + a többi sem árt, Trapcode csomag sem árt)
-Sony Vegas Pro 12.0 + Magic Bullet Looks / Adobe Premire Pro CS6 + Pluginok
-Adobe Photoshop CS6 - de gondolom ez alap
(Ill. Realflow sem árt a 3Ds dolgokhoz bár azt nem láttam benne, de lehet, hogy volt.)
//ingyenest felejtsd el.. Ezek rakat pénzbe kerülnek, persze máshogy is beszerezheted őket, de ez már nem az én dolgom.
Nos ennél biztos több mindent csináltak én csak belenéztem, de az introkban már látszik, hogy nem ma kezdte aki csinálta:P
Szerintem, hogy valami hasonlót alkothass egy éves tanulás biztosan kell, amíg rendesen elsajátítod az összes említett program alapját. Ahova / (per jelet) tettem, ott az elsőt ajánlom hozzá. Nemcsak azért mert én is azokat tanultam és közelebb állnak hozzám, meg jobban használom őket, hanem mert jobbak is(:
Hagyok itt neked kis kiindulásnak valót. Ha teljesen tapasztalatlan vagy a téren, akkor kb a listát a Realflow-t leszámítva fordított sorrendbe haladva tanuld. (Magyarul PS majd Sony majd AE végül a cinema 4D a 3Dhez.)
https://www.youtube.com/user/TheHUNTutorials/videos?view=1&f..
Ezen a linken találsz pár hasznos dolgot listába szedve. A címek alapján megtalálod, amit akarsz.
Sok sikert!
Ops Boujou 5 kimaradt.. Ezzel iagzítja a 3Ds betűket a recorder programmal felvett mapra.
(És akkor már recorder is kell, amivel rögzíted a tölteléket, meg pár dolgot: Fraps)
Köszönöm szépen a válaszokat és a tanácsokat :)
A felvéttellel nincs baj van már frag movies-em csak nagyon alap .Ha betudom szerezni a fentlátható programokat akkor adok egy esélyt a dolognak :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!