Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Valaki tud rá megoldást?...

Valaki tud rá megoldást? Többi lent

Figyelt kérdés
Ma újra felraktam a W7-et a laptopomra, miután a Windows 8-at kipróbáltam. A baj ott van, hogy a telepítésnél nem figyeltem oda, mit ír ki a Windows, és az autómatikus telepítés során megformázta a gyártó által létrehozott system partíciót. Emiatt nem ismeri fel a W7 a Wi-Fi, és Bluetooth driverét. Meg lehet valahogyan oldani, hogy újra eflismerje?

2013. aug. 21. 14:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Aligha függ össze a partíciókkal. Használd a noti mellé kapott telepítő CD-t. Ha ilyen nincs, a gyártó honlapjáról le tudod tölteni a szükséges meghajtókat, így semmi sincs veszve. ;)
2013. aug. 21. 14:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! Sajnos nincs CD-m a Notebookhoz, ill.: Ha HP oldaláról szedem le a drivereket akkor nem telepíti fel őket. Hiába írja ki a telepítés végén, hogy sikeres, újraindítás után mégsem megy :( Valamint azt is észrevettem, hogy a megformázott SYSTEM partíció most egy kis 400 megás partícióként szerepel, "Helyi Lemez" néven. Lehet hozzá köze?
2013. aug. 21. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!