Battlefield 3-ban elmegy a hang, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Úgy 3 perc játék után eltompul minden hang a játékban, mi lehet a baj? Most vettem új hangkártyát, de az alaplapival is ezt csinálta, a harverekkel minden rendben.2013. aug. 21. 14:37
1/4 anonim válasza:
Gondolom meg kéne venni, ha tört.
2/4 A kérdező kommentje:
Eredeti, és multi közben van ez. Ha tört lenne, akkor nem ide fordulnék tanácsért, hanem beletörődnék, hogy nem eredeti, és ez ilyen.
2013. aug. 21. 14:46
3/4 anonim válasza:
Ha meg eredeti keresd fel az ügyfélszolgálatot, biztos segítenek, vagy böngészd vadul a google-t, biztos másnak is volt már ilyen hibája.
4/4 A kérdező kommentje:
Küldtem e-mailt az EA-nek, talán válaszolnak. A google-ban meg nem találtam semmit. Csak olyanokat, hogy akadozik a hang vagy teljesen néma a játék.
2013. aug. 21. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!