Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen képszerkesztő programma...

Milyen képszerkesztő programmal (vagy esetleg oldallal) szerkesztették az alábbi képet?

Figyelt kérdés

[link]

Bocsi, ha rossz kategória (:

2013. aug. 20. 18:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk kérdezd meg attól, aki a képet csinálta.. Ebben a formában ez pontosan olyan, mintha megkérdeznél egy random idegent, hogy "te figyelj, a távkapcsolómba milyen csavarhúzóval rögzítették a csavarokat?"
2013. aug. 20. 18:31
 2/16 A kérdező kommentje:
A feliratok miatt vagyok kíváncsi. Nem találok egy képszerkesztőt sem, ahol ilyen feliratot lehetne csinálni.
2013. aug. 20. 18:31
 3/16 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: szerinted megkérdezném itt, ha megmondta volna? Sajnos titokban tartja.
2013. aug. 20. 18:32
 4/16 anonim ***** válasza:
47%

Te jó ég, nem hiszem el, hogy nem értetted a mondandóm lényegét.

1.Nem fogja tudni senki megmondani, hogy milyen képszerkesztővel firkálta rá a szöveget, mégpedig azért, mert

2.bármelyik képszerkesztővel lehet szöveget a képre illeszteni. Pontosabban bármelyik ismert képszerkesztővel. Gimp, ps, painter, paintshop, paint, etc.

Megelőlegezve a következő kérdésedet, nem, nem írom le, hogy hogy kell, ha annyira életképtelen vagy, hogy annyit nem tudsz beírni google ba, hogy "how to place text on image", akkor senki sem fog vesződni veled.

2013. aug. 20. 18:55
 5/16 A kérdező kommentje:
Most komolyan, tudok szöveget beilleszteni a képre. Nem kértem kioktatást, csak egyszerű válaszokat. Ha nem tudsz rá válaszolni, akkor írj üzenetet, ne válaszba írd le az oktatni valódat.
2013. aug. 20. 19:02
 6/16 anonim ***** válasza:
Ha tudsz szöveget képre illeszteni, akkor feleslegesen tetted fel a kérdést.
2013. aug. 20. 19:13
 7/16 anonim ***** válasza:

Azt mondd, hogy mit szeretnél, mert így az egy helyben toporgástól kitapossuk a padlót...

G.

2013. aug. 20. 19:20
 8/16 tabaki ***** válasza:
100%

"Nem találok egy képszerkesztőt sem, ahol ilyen feliratot lehetne csinálni."

Milyen különlegességet látsz ebben a feliratban? Én semmit, pont ugyanolyan, mint akármelyik egyéb felirat, ennek megfelelően tényleg bármelyik rajzprogrammal rárakhatod (kivéve talán a FireAlpacát, az mintha nem tudna szöveget írni).

Én legkényelmesebbnek az Inkscape-et találnám, utána mondjuk a Gimpet, RealWorld Paintet, Hornil Stylepixet és hasonlókat, vagy akár a PhotoScape-et.

Te melyikekkel próbálkoztál, és hol akadtál el?

2013. aug. 21. 01:31
 9/16 szonata ***** válasza:
Szia! Te legalább jó és segítő szándékkal közelítetted meg a kérdését. Nem mindenki professzor a képszerkesztésben és ezért teszi fel a kérdéseit. Ma már nekem is nagyon jól megy szinte minden képszerkesztővel való foglalkozás, de az elején voltak problémáim.Hozzá teszem, hogy nem is vagyok fiatal, de nagyon szeretem az ilyen irányú tudást is megszerezni.
2013. aug. 22. 12:51
 10/16 szonata ***** válasza:

Bocsánat!

Tabakinak írtam az üzenetem.

2013. aug. 22. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!