Milyen képszerkesztő programmal (vagy esetleg oldallal) szerkesztették az alábbi képet?
Te jó ég, nem hiszem el, hogy nem értetted a mondandóm lényegét.
1.Nem fogja tudni senki megmondani, hogy milyen képszerkesztővel firkálta rá a szöveget, mégpedig azért, mert
2.bármelyik képszerkesztővel lehet szöveget a képre illeszteni. Pontosabban bármelyik ismert képszerkesztővel. Gimp, ps, painter, paintshop, paint, etc.
Megelőlegezve a következő kérdésedet, nem, nem írom le, hogy hogy kell, ha annyira életképtelen vagy, hogy annyit nem tudsz beírni google ba, hogy "how to place text on image", akkor senki sem fog vesződni veled.
Azt mondd, hogy mit szeretnél, mert így az egy helyben toporgástól kitapossuk a padlót...
G.
"Nem találok egy képszerkesztőt sem, ahol ilyen feliratot lehetne csinálni."
Milyen különlegességet látsz ebben a feliratban? Én semmit, pont ugyanolyan, mint akármelyik egyéb felirat, ennek megfelelően tényleg bármelyik rajzprogrammal rárakhatod (kivéve talán a FireAlpacát, az mintha nem tudna szöveget írni).
Én legkényelmesebbnek az Inkscape-et találnám, utána mondjuk a Gimpet, RealWorld Paintet, Hornil Stylepixet és hasonlókat, vagy akár a PhotoScape-et.
Te melyikekkel próbálkoztál, és hol akadtál el?
Bocsánat!
Tabakinak írtam az üzenetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!