Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Meddig telepíti magát a wow?

Meddig telepíti magát a wow?

Figyelt kérdés
Letöltöttem ma a wow-ot azaz ma fejeztem be, és elkezdtem telepíteni de dél óta megy és kb olyan 2/3 nál megakadt és nem megy tovább. Mit tegyek, meddig tart?

2013. aug. 19. 20:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Attól is függ milyen hardverek vannak a gépedben, minél erősebb annál gyorsabban. Mennyi ideje van megakadva?
2013. aug. 19. 20:11
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát délben kezdtem telepíteni és kb olyan 12:30 óta áll .. :/
2013. aug. 19. 20:24
 3/13 anonim ***** válasza:
Na hát ha azóta ott áll akkor valami komoly stikli lehet. Az már nem valószínű hogy tovább fog menni. Amúgy melyik kiegészítővel akarsz játszani?
2013. aug. 19. 20:25
 4/13 A kérdező kommentje:
hallod én ehez nem értek XD csak piratebay-rol letöltöttem egy "wow full" nevezetü 23 GB-os torrentet és azt telepítem .. fogalmam sincs ilyen profi dolgokról
2013. aug. 19. 20:36
 5/13 anonim ***** válasza:
Ennyire nagy a baj? Ezek után azon sem lepődnék meg ha valami vírusos fake fostalicskát töltöttél volna le. :D Mindjárt rákeresek.
2013. aug. 19. 20:40
 6/13 anonim ***** válasza:
Amúgy a WoW feltelepítve 23GB kb, az vagy egy noinstallos verzió, szóval elvileg telepíteni sem kéne vagy csak kicsomagolni, vagy tényleg valami vírusos szutyok, de ezt így látatlanba nem tudom megmondani. Telepítés megy még? Mi van a letöltött mappába? Valami Print Screen-t tudsz róla küldeni.
2013. aug. 19. 20:42
 7/13 A kérdező kommentje:
sajnos képet nem tudok küldeni .. :/ annyit tudok mondani h szerintem egy telepítés nélküli wow-ot szedtem le és a mappában volt egy "wow" nevü alkalmazás ami nem indul.. meg volt egy "World of Warcraft launcher" nevü alkalmazás és most az akadt be.. :/
2013. aug. 19. 20:49
 8/13 anonim ***** válasza:
Azt a launchert nem kellett volna piszkálni, feltéve ha neked az a wow verzió megfelelő amit letöltöttél. De hát ezt te sem tudod így nehéz bármilyen nyomon is elindulni. :D nyomd ki a launchert. A wow.exe-re rákattitnasz és semmi reakció?
2013. aug. 19. 20:54
 9/13 A kérdező kommentje:

Azt írja h This application has encountered a critical error: ERROR#134(0X85100086)Fatal condition!

Program: D:/Torrentes/NFS MW/ World of Warcraft/Wow.exe

Memory corrupted

Press OK to terminate the application.

2013. aug. 19. 20:59
 10/13 anonim ***** válasza:
NFS MW? Az gondolom Need For Speed Most Wanted akar lenni, de hogy sikerült bele tenni abba a mappába? XD Vagy mi ez az egész nem is érem. Majdnem biztos vagyok benne hogy valami kamu/hibás torrentet ttöltöttél le.
2013. aug. 19. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!