Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Sony Vegas-ban kell hangnak...

A Sony Vegas-ban kell hangnak lenni?

Figyelt kérdés
Feltettem a Sony Vegas-t, először nem működött, mert nem volt codec így feltettem a Quic Time-ot. Ez nem volt jó, így feltettem a K-Lite Codec Pack-ot, amivel már elfogadta a videókat, de amikor betettem a videót és belejátszottam nem volt hang. Ilyenkor kell lennie? Még csak most kezdtem el, így új nekem ez a program, meg hogy hogy kell működnie.

2013. aug. 19. 15:11
1 2
 1/13 qaxqaxqax ***** válasza:

Htáh figy nekem win7 64bites az OPrendszerem. Minden alapkövetelmény megvan a gépemben a program futtatásához. Telepítettem azt cső. Nem kellett semmilyen codeces hülyeségekkel bajlódnom.

Ahhoz viszont tudok tippet adni, hogy hogyan használd:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLuYHIg_0xQJsBEhx2QjUs..

2013. aug. 19. 15:17
 2/13 A kérdező kommentje:

Gondolom valami integrált telepítőt használsz, vagy nem tudom.

Nekem alapból mindig kell valamit telepíteni(egy lejátszót, codec-et), mert codec hibára panaszkodik.

Amúgy mikor berakod a videót(megnyitod, importálod) és lejátszásra teszed, akkor van hang?

2013. aug. 19. 15:58
 3/13 qaxqaxqax ***** válasza:
Ha a videó alatt is van hang, akkor mikor importálom a videót és ráhúzom a sávra akkor egy audi és egy video sáv jelenik meg. Mikor lejátszom és az audiósáv hullámja nem egyenes vonal, akkor van.
2013. aug. 19. 16:15
 4/13 A kérdező kommentje:
Nekem folyamatosan egyenes vonal.
2013. aug. 19. 18:44
 5/13 qaxqaxqax ***** válasza:
Akkor az a videó alapra néma.
2013. aug. 19. 19:02
 6/13 A kérdező kommentje:

Nem, bármilyent teszek be, nyomom a lejátszásra és a csík egyenes marad.

De azt nézem, hogy a Tools fülnél az Audio résznél nem választható egy lehetőség se. Nem tudom, hogy ez mond-e valamit.

2013. aug. 19. 19:15
 7/13 A kérdező kommentje:
Vagy nem mindegy, hogy milyet rakok be? Mert csak egy leszedett filmet tettem be(avi) meg egy mp4-et és azzal próbáltam. Előtte kellene vele valamit csinálni?
2013. aug. 19. 20:16
 8/13 qaxqaxqax ***** válasza:

Működnie kéne, ha ez megnyugtat.

Fura, de ténylegx.x

Sztem Újra kéne rakni:/

Sőt talán mindent windowstól kezdve.. Nem normális, hogy ilyesmiket kérjen

2013. aug. 19. 22:39
 9/13 A kérdező kommentje:

Ezt csináltam.

Újraraktam a Windows-t feltettem pár alap dolgot, majd ezt, nc-ről leszedtem egy filmet és kérte a codec-et.

Ok, leszedtem azt hozzá, most nincsen codec probléma, elfogadja a videót de hang az nincs. A codec-es hibára láttam youtube videókat, hogy előtte le kell konvertálni a videót és úgy elfogadja, de így megoldottam, viszont hang az nincs.

Te hogy telepítetted? Van fent valami olyan program? Vagy belinkelnél egy olyan videót, amiben nálad van hang? Csak hogy biztosra menjek, hogy nem-e a formátum rossz vagy nem is tudom én hogy mi.

2013. aug. 20. 00:27
 10/13 qaxqaxqax ***** válasza:

Én annyit csináltam, hogy google -> Sony Vegas Pro 12.0 64bit tpb -> első link katt -> get this torrent -> leszedtem feltettem a 30 napos trialra aztán fogtam a patchet elindítottam a mappában ahova feltettem, adtam pár kamu adatot és kész voltam. (Ahogy azt a mellékelt txt is írta.)

A Sony Vegas Pro egy nagyon penge vágó program, nálam nincs olyan, hogy valamelyik formátumnak ne lenne hangja, főleg ilyeneknek mint avi meg mp4, de ha youtuberól leszedsz free downloader-rel egy zenét, akár csak hangfile-t vagy teljes videót, akkor annak 100%os hogy kell legyen hangja.

Kerestem neked valamit:

https://www.youtube.com/watch?v=x0GVV7z12Zs

Elv ennyi:P

2013. aug. 20. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!