Miért csinálja ezt a GTA San Andreas-om? (lent)
A helyzet az, hogy gtainside.com-ról szedtem le autómodokat. Mindegyiket kipróbáltam egyesével, hogy működnek-e, minden tök jól volt. Direkt csináltam biztonsági másolatot az összes file-ról, ha valami hibás lenne. Na, leszedtem egy Audi-t. Bemodoltam, erre indítom a San Andreas-t, bejön a logója, rögtön az első 2 kép után, majd kiírja:
"gta_sa.exe működése leállt..." blabla. IMG Tool-lal visszatettem az eredeti file-okat, plusz még a handling-et is visszacseréltem. Megint indítom, de ugyan ezt csinálja. Kidob, mikor bejön a játék logója, még a főmenüig sem jutottam el. Ezt már harmadjára csinálja. Leszedtem már az eredeti gta3.img file-t is, kicseréltem, semmi, ugyan ez. Megcsináltam a gta_sa.exe-vel is, de akkor sem volt jó. Mit csináljak, hogy ne kelljen újratenni a játékot? Minden kocsimod elveszne (megint)...
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!