Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Sims3 régebbi verzió előkeresé...

Laca25 kérdése:

Sims3 régebbi verzió előkeresése lehetséges? /többi lent/

Figyelt kérdés
Sziasztok régebben én szerettem a simset (sims3-at és nem is olyan régen) utánna kicsit más játékok vonzottak.Mostanában újra játszani szeretnék vele!Mivel régen próbáltam letölteni akkor mikor nem sikerült nem töröltem le :/ így mostanára elfelejtettem hogy hol volt és amikor most szedtemm le azt írta hogy egy verzió már telepítve van... valaki tudja esetleg hogyan tudom megnézni azt hogy hol van pl. beírom hogy sims3 és kiadja melyik mappában van? Válaszokat előre is köszönöm!

2013. aug. 18. 18:38
 1/1 anonim ***** válasza:

Normál esetben a Sims 3 a C/Programfájlok/Electronic Arts/The Sims 3 mappában van, de attól függ hová telepítetted.

Win 7-nél, ha megnyitsz egy ablakot, akkor jobbra fent tudsz keresni, érdemes a C meghajtóét.

XP-nél meg úgy kell keresni, hogy vagy jobb egérgomb/keresés, vagy azt hiszem, hogy a címsorban a Fájl fülön van olyan, hogy keresés, de ebben nem vagyok biztos.

2013. aug. 19. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!